Mennyire gyakori, hogy valaki 25 éves koráig egyáltalán nem dolgozott még semmit, nem volt még munkahelye, diákmunka se?
Figyelt kérdés
Ismertek ilyeneket?2021. aug. 27. 16:57
1/7 anonim válasza:
Az unokatestvérem (nő) 35 éves, életében nem dolgozott 1 órát, mindig a pasijai tartották el vagy a szülei, szégyen az a csaj. Amúgy szerintem elég ritka...
2/7 anonim válasza:
Előfordulhat. Én 22 vagyok most, 23 évesen fogom majd végezni az alapszakommal és tervezek mestert is végezni, aminek a végére 25 éves lennék. Eddig egyáltalán nem dolgoztam és a közeljövőben nem is tervezem. Maximum majd a mester alatt, ha már úgy látom lenne lehetőségem a tanulmányaimhoz kapcsolódó munkákra is, mert tapasztalatszerzés szempontjából nyilván jó lenne munkát vállalni. Viszont egyébként a szüleim tartanak el és ők fizetik az alap költségeimet, az ezeken felüli dolgokat pedig abszolút tudom finanszírozni az ösztöndíjamból és ajándékba kapott pénzekből is. Vidéken élek és itt kevés a lehetőség diákmunkák terén, tehát max. árufeltölteni, pultozni, pakolni, címerezni stb. tudnék elmenni, de amíg más okom nincsen rá nem érzem úgy, hogy megérné csak azért, hogy dolgozzak.
4/7 anonim válasza:
Én 25 éves koromig nem dolgoztam. Nagyon megbántam utólag, mert 2 év szenvedéssel fizettem érte. Végül kis szerencsével találtam egy egész jó munkahelyet...de érezhető a lemaradás, pl alig van összegyűjtött pénzem, akik meg 20-22 éves koruk óta dolgoznak, azok 27-28 évesen simán el tudnak költözni otthonról. 27F
5/7 anonim válasza:
Sűrűbben előfordul mint pl a rendszerváltás előtt, igen ismerek.
6/7 anonim válasza:
En 27 vagyok, de eddig csak alibi munkam es 2 szakgyakom volt. Ebbol 1 kulfoldon. Oktobertol kezdek full timebande oszintennem vagyok tul motivalt. Legszivesebben inkabb tanulnek meg par evet vagy vallalkoznek. A multik tipikusan kizsigerlik a munkaerot, es alul is vagy fizetve.Komolyan mar ott tartok hmeg el se kezdtem a munkam de azon gondolkodom h mikor mondjak fel.
7/7 anonim válasza:
Számos eset fennállhat, ami miatt az illető nem dolgozott addig. Nem kell messzire menni, ott van rögtön a depresszió, ami már népbetegség lassan. Bőven elég az embernek a saját gondja. Egyébként ismerek nem is egy embert. Ritka, akik lustaságból nem dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!