Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyi gyakori, hogy valaki...

Mennyi gyakori, hogy valaki nem visel zoknit egyáltalán?

Figyelt kérdés
Múlt hétvégén fent voltunk egyik ismerősömnél, és volt egy srác is aki amúgy teljesen normálisan átlagosan volt felöltözve, csak mezítláb volt végig. Azt hittem h leöntötte a zokniját, vagy valami, meg is kérdeztem tőle és azt mondta hogy évek óta nem visel zoknit mert így szeret lenni. Nem akartam bunkó lenni szóval nem kérdezősködtem többet. Egyébként tök normális volt, semmi más fura nem volt benne csak ez. Ti találkoztatok már ilyennel, tudtok ilyen emberről?

jan. 25. 17:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%

Én sose viselek zoknit, harisnyát. Nőként nem is annyira kirívó szerintem, több barátnőm is mezítláb húz cipőt egész évben, meg persze sok női cipő alapból mezítlábas viseletre van kitalálva mint a magassarkúk, szandálok, balerinacipők, papucsok stb.

19L

jan. 26. 08:33
 12/16 anonim ***** válasza:
55%
Ahogy az utolsó írja! Nőként természetes hogy nem viselek zoknit és az igazi női cipőkhöz amúgy se lehetne, nem úgy vannak kialakítva (nyilván nem a sportcipőkre gondolok de azokban nincs is semmi nőies). Lakásban végképp nem húznék zoknit mert örülök hogy végre a cipőt is levehetem a lábamról. Vendégségben is sokkal tiszteletre méltóbb az ápolt meztelen láb lakkozott körömmel bokalánccal mint egy vastag zokni.
jan. 26. 09:02
 13/16 anonim ***** válasza:
70%
Csatlakozom nő vagyok nekem pl a munkahelyem alapból megköveteli a magassarkút mezítláb, így én nem nagyon agyalhatok zokni viselésen. ;)
jan. 26. 09:06
 14/16 anonim válasza:
Érdekes amiket írtok. Utálok zoknit húzni, és egy ideje már gondolkodom rajta, hogy lehetnék-e mindig zokni nélkül. Ha van itt ilyen fiú, férfi, szeretnék tőle néhány tanácsot kérni.
jan. 26. 10:45
 15/16 anonim válasza:
100%
Én sem hordok zoknit L
jan. 26. 21:02
 16/16 anonim ***** válasza:
Otthon általában én sem viselek, télen is van minimum 22-23 fok a lakásban, akkor én már elvagyok zokni nélkül, persze papucsban, nem teljesen mezítláb. Nyáron általában kintre sem veszek fel zoknit (ezalól természetesen kivételek a kiöltözős alkalmak), persze ekkor szandált veszek, nem zárt cipőt. Sokkal jobban szeretek mezítláb lenni, mint zokniban, szabadabb érzés.
jan. 27. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!