Melyik (akár festett) hajszín tetszik a legjobban és melyik a legkevésbé egy emberen? Miért?
Figyelt kérdés
tegnap 17:13
1/9 anonim válasza:
Azért az az ember arcától is függ, de nekem a kék nem szokott tetszeni. Szerintem kb. senkin se áll jól
2/9 anonim válasza:
Kinek mi. Ezt max személyre szabva lehetne megmondani.
3/9 anonim válasza:
A festett vöröset alapvetően nem szeretem, nem is igen láttam még olyat akinek jól állt. A természetes vörös az más, az lehet nagyon szép.
4/9 A kérdező kommentje:
Másodiknak: mi az, ami általában mindig tetszik és mi az, ami szinte soha? Általánosítsunk.
tegnap 17:28
5/9 anonim válasza:
Az emberek elég előnytelen hajakat szoktak viselni, színt nézve a festett szőkék meg a vörösek a legmegbotránkoztatóbbak, mert általában lenőtt, csúnya árnyalatúak, nem áll jól a viselőjének.
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
Fekete. Van egy lány, akit néha látok az utcán, ráadásul csak feketében jár. Fekete hajú. Arca gyönyörű. Örök kedvenc marad!
8/9 anonim válasza:
Nőknél a fekete, a vörös szín tetszik, kicsit a szőke is.
A fekete hajszín, ha kék szemmel párosul, az kicsit vadító.
A vörös szexi tud lenni.
9/9 anonim válasza:
Kb az összes gagyi dobozos hajfestékkel bekent nő szörnyű. Ritka, hogy valqki eltalálja a neki megfelelőt. Különösen gusztustalan a sötét haj kiszőkítva, kb 4 nap múlva már látni a lenövést. Ellentetje, amikor valaki arra a tipik c-tipe feketére festi, arra kékesfeketére. Nagyon természetellenes egy fehér emberen. A répavöröstől is feláll a szőr a hátamon.
Annyi szép átmenet van, nem hiszem el, hogy valaki épp a legszélsőségesebbet kell kiválassza :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!