Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért olyan kötekedő és...

Miért olyan kötekedő és arrogáns a tizenéves hímnemű cigányok jelentős része? Néha még náluk jóval idősebbekkel is.

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 20:51
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Én nem félek tőlük, és meg is mondom nekik a tutit.
tegnapelőtt 20:57
 2/12 anonim ***** válasza:
46%
Kemény vagy, tesa!
tegnapelőtt 21:11
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Rettenetes bunkó az egész banda. Azt se tudják, hogy kicsodák, nagyra tartják magukat, ha van pár ezer ft a zsebükbe.
tegnapelőtt 21:12
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert a többségük tud normálisan viselkedni. Nem csak bunkók és kötekedők, hanem neveletlenek, zavaróak, buták is..

Sajnos sok ilyen cigány ember van, és ezek miatt marhára sajnálom a normális cigány embereket.

Persze fehérből is van bőven bunkó, neveletlen, féreg ember, csak az arányok mások.

tegnapelőtt 21:21
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

*nem tud normálisan viselkedni

Kimaradt a "nem" :)

tegnapelőtt 21:22
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez a menő náluk, csapatban egymásnak bizonygatják ezzel, hogy mennyire kemények. Egyszer kaviccsal dobáltak minket amikor babakocsis gyerekkel sétáltunk. Pont hazaértünk már, követtem őket, amikor az egyik levált tőlük, utánamenem, elkaptam. Nem bántottam fizikálisan, de a végén vinnyogva összefosta magát (szó szerint)

Csak a haverjaikkal együtt bátrak

tegnapelőtt 21:27
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Még a 90-es évek, az úgynevezett rendszerváltás előtt viszonylag rend volt náluk. Egy részük dolgozott, amelyik meg bűnözött és deviánsan élt, azok között is gyakran rendet vágtak. Akár a rendőrök bevitték, és ha tiszteletlen volt, már csattant is a pofon, vagy valami más. Szó nem lehetett volna ilyenről hogy rendőrre kést ránt az utcán, mert felforgatták volna a putrisort. Meg ott volt a vajda, az is rendet tartott köztük, még nagy szava volt. Meg ott voltak az orosz és ukrán szervezett bűnözők, na tőlük is úgy rettegtek, mint a tűztől. Nem is volt ekkora arcoskodás, meg random kötekedés, erőszak, értelmetlen gyilkolás. Ezek csak az erőből értenek mint a példa is mutatja, szóval kicsit azóta változott a világ, az ő helyzetük meg évtizedről évtizedre fajult el.
tegnap 00:12
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudtak beilleszkedni a társadalomba (csak elég kevesen). És szeretik is éreztetni a többi emberrel a máshova tartozásukat hogy szépen fogalmazzak. És én is nagyon sajnálom a rendes cigányokat van egy nagyon aranyos cigány barátom és az egész családja teljesen normális, rendezett környezet becsületes munka stb.
tegnap 02:25
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Genetika plusz ebbe születtek bele
tegnap 03:01
 10/12 anonim ***** válasza:
73%
Mert cigók.
tegnap 09:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!