A budapestiek egy része (vagy akár a többsége) tényleg ennyire primitív, bunkó? Előfordul ilyen a nagyobb vidéki városokban is?
Ahogy az egyes írja. Én nagyon hasonlót éltem át Debrecenben, amikor egy szívbeteg nőt élesztettünk újra egy buszmegállóban, mindenki csak bámult és a busz utasai ki voltak akadva, hogy a sofőr leszállt és segített meg mentőt hívott ahelyett, hogy ment volna tovább. A lélegeztetésben az ottani pékség egyik dolgozója segített és a vásárlók kiabáltak hogy akkor most nem lesz kiszolgálás? Szürreális volt.
Egyébként falun is kitódul mindenki az utcára, ha megáll az utcában egy rendőr vagy mentő. Nem ritka, hogy simán odamennek és kérdezősködnek is meg nézegetik a felszerelést.
Én egy kisváros,faluszerűségbe élek,itt is volt hogy megégett egy férfi kirohant az utcára,másnap láttam több fiatal profiljába hogy ecsetelték hogy történt gúnyolódtak stb,az egyik a szomszédjába lakott
Baleseteknél nézelődni szoktak az emberek,ha megtudják oldani a telefont is előveszik
"busz utasai ki voltak akadva, hogy a sofőr leszállt és segített"
Ugyanez megtörtént velem is sok sok évvel ezelőtt, távolsági buszsofőr voltam, előttem kicsúszott egy kocsi az árokba, bent egy párral. Megálltam segíteni, ömlött a fejükből a vér, próbáltam kideríteni az állapotukat, erre jöttek le a buszról hogy menjünk már tovább, mert időben fel kell raknia krumplit főni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!