Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A budapestiek egy része (vagy...

A budapestiek egy része (vagy akár a többsége) tényleg ennyire primitív, bunkó? Előfordul ilyen a nagyobb vidéki városokban is?

Figyelt kérdés
Érdemes végigolvasni: [link]

ma 12:05
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Falun csak azert nincs ilyen, mert se plaza, se tomeg nincs hozza. A bunkok aranya nagyjabol egyenletes mindenhol, csak a bunkosag mashogy nyilvanul meg.
ma 12:12
 2/10 Metionin ***** válasza:
100%

Ahogy az egyes írja. Én nagyon hasonlót éltem át Debrecenben, amikor egy szívbeteg nőt élesztettünk újra egy buszmegállóban, mindenki csak bámult és a busz utasai ki voltak akadva, hogy a sofőr leszállt és segített meg mentőt hívott ahelyett, hogy ment volna tovább. A lélegeztetésben az ottani pékség egyik dolgozója segített és a vásárlók kiabáltak hogy akkor most nem lesz kiszolgálás? Szürreális volt.

Egyébként falun is kitódul mindenki az utcára, ha megáll az utcában egy rendőr vagy mentő. Nem ritka, hogy simán odamennek és kérdezősködnek is meg nézegetik a felszerelést.

ma 12:26
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem kis falvakban azért nem történik meg ilyen, mert ott mindenki ismeri a másikat. Idegenekkel szemben ugyanolyan arányban vannak suttyók és bunkók ott is (saját tapasztalat). Sőt azért bőven jelen vannak és fogyasztanak vasútállomáshoz közel levő plázákban vidékiek is, nem feltétlenül mindenki tősgyökeres pesti ott sem.
ma 12:48
 4/10 anonim ***** válasza:
45%
Én az vagyok, bár vidékről költöztem bp-re ☝️🤓
ma 13:08
 5/10 anonim válasza:
100%

Én egy kisváros,faluszerűségbe élek,itt is volt hogy megégett egy férfi kirohant az utcára,másnap láttam több fiatal profiljába hogy ecsetelték hogy történt gúnyolódtak stb,az egyik a szomszédjába lakott

Baleseteknél nézelődni szoktak az emberek,ha megtudják oldani a telefont is előveszik

ma 13:42
 6/10 anonim válasza:
Amit a kérdező linkelt ott is az lehetett hogy kiváncsiskodásból mentek közel,az emberek nagy része aljas
ma 13:44
 7/10 anonim ***** válasza:
82%

"Érdemes végigolvasni"

Nem, nem érdemes.

ma 13:50
 8/10 anonim válasza:
Kérdező,írtam privátba pár durvább esetet,persze nyilván tud mindenki ilyen dolgokról de ez a dolgokon nem változtatott eddig se és ezután se fog,emberi jogok,meg jó emberek,ugyan....
ma 13:53
 9/10 anonim válasza:
3. olvasd el amit írtam
ma 14:04
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

"busz utasai ki voltak akadva, hogy a sofőr leszállt és segített"

Ugyanez megtörtént velem is sok sok évvel ezelőtt, távolsági buszsofőr voltam, előttem kicsúszott egy kocsi az árokba, bent egy párral. Megálltam segíteni, ömlött a fejükből a vér, próbáltam kideríteni az állapotukat, erre jöttek le a buszról hogy menjünk már tovább, mert időben fel kell raknia krumplit főni.

ma 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!