Az gáz ha elég primitív vagyok?
Nem nagyon szeretek tanulni, olvasni a tudasom ilyen alapmuveltsegben nem nagyon van meg, nem szeretek tanulni, jobb lefoglaltsag az edzés, tiktok.
Nem arról van szo hogy síkbuta vagyok, de nem eedekelne ezek az okos dolgok, nem vagyok Jo benne, csak igy a minimumot hozom
18/f
Azok körében akik értelmesebbek gáz, mert a buta ember csak lefele húzza őket.
Azok szemében meg akik hasonlóak, nyilván nem és ilyenből van több.
Ahogy majd idősödsz, te magad fogod gáznak érezni, hogy mennyire primitív vagy.
Tanulni sose késő. A TikTok-on semmi értelmeset nem lehet csinálni. Az edzés meg bizonyos szintig oké, de vajon le tudsz futni megállás nélkül 10 km-t? A kondis statikus mozgás elég kevés. Főleg, ha olyan merevek az izmaid, az egész tested, hogy csak na.
A tiktokon azért vannak edukációs jellegű tartalmak, pszichológia, szakmunkák, oktató anyagok, csillagászat, nyelvtanulás, érdekességek.
Nem szeretem, sőt triggerel, amikor valaki rámondja egy platformra, hogy értelmetlen, amikor mi magunk alakítjuk. Ha neked értelmetlen, akkor értelmetlen dolgokat nézel rajta. Ez az algoritmusod.
Hű, hogy oda ne rohanjak...🤦
Most megtisztelnéd a kérdezőt a kötekedésed után azzal, hogy válaszolsz neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!