Szemtelen, provokáló, primitív szándékosan bosszantó emberfajtákra ki milyen megoldást talált már? Én nem vagyok ilyen, ezért engem felbosszant de nem tudok úgy visszavágni ahogy kellene.
Attól függ.Olyan nincs, hogy ha én ignorálok valakit, akkor tovább cseszegessen.Velem ezt egy épeszű ember sem merné megtenni.
Tehát ha nem kötelező az adott személyt elviselni, akkor lekoptatom.
Ha meg valami miatt muszáj elviselni, akkor csak az adott feladatra koncentrálok, úgy is állok a helyzethez, az emberhez.Tehát nem is veszem emberszámba, csak eszköznek tekintem a céljaim eléréséhez.Így kitalálok egy olyan módszert, amivel legrövidebb úton teljesíthető a feladat, hogy a legrövidebb ideig kelljen csak elviselni az embert.
#4 Akkor is csak azt a taktikát tudod csinálni amit leírtam.Addig működik, amíg elköltözöl.Vonulj el, más esetben meg legrövidebb úton működj vele együtt.
Esetleg leírhatnád hány éves vagy, min vitatkoztok.Az is lehet, hogy mindketten hibásak vagytok.Ha lehet beszélgetni kéne, megjavítani a kapcsolatotokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!