Miért ilyen buták és önzőek az emberek?
Vendéglátásban dolgozom és egyre jobban kezdek besokalni az emberekből! Néhány ember olyan stílust megenged magának ami szinte már felháborító!
Nem tudom hogy csak itt dél-magyaországon jellemző-e ez de visszataszítóak az emberek egyszerűen!
Meg úgy összeségében az emberi butaság és primitívitás elborzaszt ebben az országban!
Ti hogyan kezelitek ezt a sok ostoba, önző, beképzelt embert ?
5-ös, egyszerűen ez az igazság, hiába fújsz az ötösre.
A munka ilyen. Külföldön dolgozom, ott is annyi a tahó, hgoy az félelmetes, de totál leszarom őket.
Mondja, engem nem érdekel, bólogatok aztán csá.
Minimális energiát sem fektetek bele, hogy idiótákon meg szándékos kötekedőkön mérgelődjek.
8-as, persze, ha normális a vendégkör. Ha nem az, akkor bizony ugyanakkora szpás az egész.
Nekem van jó tapasztalatom is, normálisakkal, meg van aki olyan tahó, hogy kedvem lenne a fejére önteni a levest.
Vagy látnád, hogy hagyják ott a szobát - igénytelenség a köbön, és nem tudom eldönteni, hogy ők otthon is ekkora mocsokban élnek (függönyön sperma és társai), vay szimplán csak suttyók.
Ignore - vagy ha ez nem megy, keresned kell olyan melót, ahol nem emberekkel dolgozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!