Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen buták és önzőek...

Miért ilyen buták és önzőek az emberek?

Figyelt kérdés

Vendéglátásban dolgozom és egyre jobban kezdek besokalni az emberekből! Néhány ember olyan stílust megenged magának ami szinte már felháborító!

Nem tudom hogy csak itt dél-magyaországon jellemző-e ez de visszataszítóak az emberek egyszerűen!

Meg úgy összeségében az emberi butaság és primitívitás elborzaszt ebben az országban!

Ti hogyan kezelitek ezt a sok ostoba, önző, beképzelt embert ?

2022. dec. 14. 12:27
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Végre egy normális ember! Örök hála, de tényleg!
2022. dec. 14. 12:54
 12/23 anonim ***** válasza:
1%

"Sok embernek nem veszi be a gyomra ha leírják hogy a magyarok nem éppen az IQ-ról híresek."

. A valótlanságot nem sokan szeretik.

De Te most kifröcsöghetted magad. Most jobb?

2022. dec. 14. 12:59
 13/23 A kérdező kommentje:

Igen sokkal!

Köszönöm!

De ez nem fröcsögés volt! Csak szimplán az igazság! És tapasztalat!

2022. dec. 14. 13:21
 14/23 anonim ***** válasza:
17%
Nem, nem az igazság. :)
2022. dec. 14. 13:23
 15/23 A kérdező kommentje:
Épp ez volt a valóság! Szerinted miért menekülnek sokan ebből az országból ? Mert annyira jó itt élni ? Elárulom sokan a jobb fizetés miatt és a rosszindulat elől menekülnek! Több ismerősöm is mondta hogy nyugat Európában nem divat az ami itt van ezért eszük ágában sincs haza jönni!
2022. dec. 14. 13:27
 16/23 anonim ***** válasza:
Sajnos ez a valóság az én meglátásom szerint is. De nemcsak a vendéglátásban. Én kereskedelemben vagyok. A társadalom jó része sajnos nem látja, mi van. Aki látja, azt is meglátja, hogy nem lesz változás. Mert mindig azoknak kell változtatni, akik szenvednek. Én változtattam. Hozzáállást természetesen. Agy áthuzalozást, terápiát. Csak ez hatásos, különben megőrülsz.
2022. dec. 14. 15:19
 17/23 anonim ***** válasza:

Magyar emberek olyan buták és beképzeltek..

Én is látom a különbséget!

Párom eladó, napi 12 órában ráadásul és ott szoktam lenni vele 1-2 órát. Nahát ami ott megy.. Folyamat undorító "flörtölés" teljesen idegen idős bácsiktól. Megy a bunkózás ha EGY percet késik a szünetről. Durva tudatlanság mert a vendég jobban tudja mint az aki ott van több mint 10 éve.. Stb.

Külföldön pedig más a helyzet. Aranyosak, segítőkészek az emberek. Tudom, itt is vannak ám olyanok hogy csak egy állas leosztással tudnék lenyugodni, de jóval kevesebben vannak.

2022. dec. 14. 21:38
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ezen mit szépíteni, magyarok többsége egy neveletlen, beképzelt proli, és sajnos pont az értelmesebbek mennek külföldre, szóval ez még rosszabb lesz.

A mostani kormány is pont a prosztó viselkedést hozza ki az egyszerűbb emberekből.

2022. dec. 15. 09:25
 19/23 anonim ***** válasza:
Ez Orwell Viktor Magyarországa
2022. dec. 15. 12:10
 20/23 anonim ***** válasza:

Kérdező 3#

Ez a négy tulajdonság mikben nyilvánul meg?

2022. dec. 15. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!