Az gáz ha elég primitív vagyok?
Nem nagyon szeretek tanulni, olvasni a tudasom ilyen alapmuveltsegben nem nagyon van meg, nem szeretek tanulni, jobb lefoglaltsag az edzés, tiktok.
Nem arról van szo hogy síkbuta vagyok, de nem eedekelne ezek az okos dolgok, nem vagyok Jo benne, csak igy a minimumot hozom
18/f
Mindenféle bántás és rosszindulat nélkül mondom, hogyha ez a kérdés megszületett benned és itt, az oldalon is, akkor van rá elég nagy esély, hogy ez téged is zavarhat, bánthat. Vagyis, annyira minimum, hogy kiírd.
Én is azon a véleményen vagyok, hogy a magad érdekében is, kezdj el tanulni, és keresd a hozzád passzoló lehetőségeket, amikkel élj is.
GÁZ. Ha felismered, hogy primitív vagy, akkor már az első lépést megtetted azért, hogy ne légy az. Egyébként primitívnek lenni nagyon gáz, még a síkbuták is szívesebben barátkoznak olyannal, aki náluk valamivel értelmesebb. A hótbuta, a primitív mindig áldozat (hiába gyúrsz, az izmaid ész nélkül semmitől nem védenek meg), mindig kiszolgáltatott, mindig a legalja ...
TANULJ, végy erőt a lustaságodon, rá fogsz jönni, hogy a tanulás, a tudás a javadra válik, pl. sokkal jobb munkát találhatsz, feljebb léphetsz, jobban kereshetsz - és főleg normális kultúremberekkel kerülhetsz kapcsolatba, nem fognak lenézni, kiröhögni, átverni ...
(A tanulás nem csak iskolai tankönyvek magolása, hanem FIGYELEM, KÍVÁNCSISÁG, ÉRDEKLŐDÉS, GONDOLKODÁS - minden, mindenki, mindig ami körülötted van, taníthat valamire. Csak vedd észre!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!