Miért ennyire divat butának lenni Magyarországon (vagy bárhol máshol, ha már itt tartunk)?
Figyelt kérdés
dec. 6. 19:53
1/8 anonim válasza:
Figyelljé itt senki sem buta szóval az álláspontoddal tegyél egy 360 fokos fordulatot
2/8 anonim válasza:
Ez nem divat kérdése, aki buta, az buta. Én viszont tök okos vagyok.
3/8 anonim válasza:
Nem divat, hanem valóban sok buta ember van, akiknek többsége, sajnos, minden értelemben hangos.
5/8 anonim válasza:
Én azt tapasztalom néha, hogy akinek az átlagnál nagyobb műveltsége van egy bizonyos témában, vagy úgy általánosságban tájékozottabb, azt egy átlagos közösségben, (ami nem az azonos érdeklődésűeket fogja össze), könnyen kinézik maguk közül. Aki szorgalmasabb, tájékozottabb, műveltebb stb. és ezáltal jó eséllyel sikeresebb, azt irigyelni fogják, ami akár gyűlölethez ís vezethet szélsőséges esetben. Sokkal egyszerűbb elvegyülni néha az átlagos tömegben, mint kitűnni valamivel, hogy aztán kapja az ember az irigykedő, leszóló, megvető stb. megjegyzéseket.
6/8 anonim válasza:
A vezetőink erre is tudnának választ adni:
'A zemberek akarták'.
8/8 UlfOrmson válasza:
Miért lenne divat? Mert sokan vannak? Attól, hogy sokan buták, még nem lesz divat. Ennyi erővel kérdezhetted volna, hogy "miért divat a létminimumon, mélyszegénységben (vagy annak a peremén) élni?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!