Magyarországon miert divat az irigykedés?
rossz emberekkel vagy körülvéve.
Rám nem szoktak irigykedni a barátaim. Inkább örülnek, ha valamit kapok, nyerek, vagy elérek...
Magyarország egy elmaradott kis ország, a magyarok többsége meg elég olyan frusztrált, komplexusos ember, akinek nem igazán akaródzik megdolgozni bármiért is, inkább irigykedik, szidja a nyugatot stb.
a magyar emberek többsége igazából csak nagyképűsködésben és szájalásban emelkedik ki, olyanok, mint egy nagyképű gyerek, aki csak hisztizni tud.
"vagy csak a gyk hibája ez? "
nem csak, bár ez tény, hogy ide nem épp kiegyensúlyozott emberek járnak fel, tisztelet a kivételnek.
1, koszi. szerintem magyar szokas mert itthon szegénység van. Amerikában valoszinu a kutyát sem érdekli h iphoneod meg audid van, mert ott kb az az alap szint.
2, nem a barataimrol beszeltem. azt irtam hogy itt gykn gyakran ezt olvasom, nem 1-2 kerdes alatt, szoval szerintem az atlag magyar, foleg a 30 feletti korosztaly ilyen lehet.
4-es vagyok.
egyébként még ami nagyon jellemző ebben az országban, az a kifogáskeresés, másokra mutogatás.
ilyet én még sehol nem tapasztaltam, mint itt: legyen szó fogyásról, vagy az ország helyzetéről, elképeztő kifogásáradattal tud előállni a többsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!