Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Magyarországon miert divat az...

Magyarországon miert divat az irigykedés?

Figyelt kérdés
Itthon akármit veszel, kapsz, nyersz, irigykednek ra. Tenyleg rengeteget dolgozol, elerted az álmod, sok pénzed van, es veszel dolgokat, pl. autó, telefon stb. Az emberek maris rogton leneznek, te biztos sznob vagy, te biztos bekepzelt vagy, fel sem merul bennük hogy te talan MEGDOLGOZTAL azert, es nyilvan ha van pénzed drágább cuccokat fogsz venni, mert megteheted. De tegyük fel, gyerek vagy meg, a szuleid jol élnek, ünnepekkor kapsz toluk mondjuk drágább telefont vagy számítógépet, es arra is pofaznak az emberek. Ha megtehetik, mar miert ne vennének a gyereknek? Nyilvan mindent meg akarnak adni neki, es ha van sok penzuk, akkor miert sajnálják azt a gyerektől? Lassan mar azt kell szégyellni ha jol megy, es van pénzed, nem azt ha szegeny vagy.. Jo, nem azt mondom, tenyleg van olyan, aki gazdag es lenézi a masikat… De pl itt gykn is mindig meg van szólva aki pl támogatja a gyereket érettségi utan, vagy valaki feltesz egy kérdést hogy milyen iphone-t vegyen a SAJAT pénzéből es maris mindenki elkönyvelte sznob gazdag kocsognek… vagy csak a gyk hibája ez? Összegyűjti azokat akiknek szar volt a gyerekkoruk, nem kaptak semmit es akkor ezt most másokon töltik le? Annyira uncsi, en se elek a legjobban, csomo dolgom nincs, de ha megteheti valaki hogy vegye ezeket vagy magának vagy a gyerekének azt miert kell elkenyeztetett fsznak nezni rogton?
2021. nov. 29. 19:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
*elképesztő, többség.
2021. nov. 29. 19:21
 12/15 anonim ***** válasza:
Ja azt még hozzá tenném, hogy általában ezek a nagy vállalkozók és cég tulajok akik miliókat keresnek általában be etetett MLM es anyukák. Nagy reményekkel amit megetettek velük. Persze 25e/hós katás vállalkozással. És igen, Már nagy nagy business womenek mert vállalkozók. NA ez a gyakori kérem szépen.
2021. nov. 29. 19:22
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért ilyen irigy sok ember de van sejtésem.Szerintem azért mert ő nem veheti meg azt a dolgot és ezért rosszindulatú.

Azzal nincs baj ha egy szülő mindent meg vesz a gyereknek.Nekem az nem tetszik mikor egy elkényeztetett idiótát csinálnak a gyerekből.Láttam ilyet és nagyon gaz

2021. nov. 29. 19:29
 14/15 A kérdező kommentje:

Orulok hogy ezalatt a kerdes alatt legalabb normalis emberek gyűltek ossze

jaa igen, itt gykn vagy valaki gazdag cégvezető , vagy pedig “en mar 12 evesen kinn kapaltam, 16 evesen diakmunkaztam, majd ha anyuci apuci meghal akkor megtudod milyen a valo elet!!” típusú emberek vannak. aztan ebbol ki tudja mi igaz, miket adnak itt elo magukról aztan nem is ugy van:D

2021. nov. 29. 19:32
 15/15 anonim ***** válasza:

:D nekünk is saját vállalkozásunk van a férjemmel, ami elég jól megy. De dolgozunk is, mint állat.

A környezetünkben pedig elég sokat hallottam vissza (na nem szemtől-szembe), hogy miből van házunk, biztos felvettük a CSOK-ot, meg miből van autónk, meg miből van pénzünk nyaralásra stb.

Érdekes, hogy azt senki nem irigyelte amikor főállás és iskola mellett takarítani jártam, hogy tudjam fizetni a sulit vagy a férjem elment hétvégente plusz munkát vállalni, hogy összejöjjön a tőke a vállalkozáshoz és meg tudjuk venni az első szar autót, ami termelni kezdte a pénzt a cégnek.

Akkor csak azt kaptuk meg, hogy sosem érünk rá, mert annyira sznobok vagyunk, hogy a pénz mindennél fontosabb.

Aztán azt is megkaptuk, hogy azért van csak 2 alkalmazott a cégben mert spórolunk, mert zsidók vagyunk és biztos az adócsalásból futja a kocsikra.

Amikor elkezdett jól menni, akkor érdekes módon nem voltunk szemetek, mert segítsünk baráti áron, nézzem át az adóbevallást, segítsek megírni ezt-azt, de olyan is volt, aki bár nem ért ehhez a területhez, nálunk akart dolgozni, mert nem volt éppen állása.

Aztán idővel ezek az ismerősök lekoptak, de még néha így is hallom, hogy adócsalók vagyunk, abból veszünk mindent. :D

Egyébként nem kell az ilyen emberekkel foglalkozni, az elején engem is bántott amikor "barátok" fordultak ellenünk a semmiért, aztán az évek alatt megtanultam ezeken röhögni.

2021. nov. 30. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!