Magyarországon miert divat az irigykedés?
Nem tudom miért ilyen irigy sok ember de van sejtésem.Szerintem azért mert ő nem veheti meg azt a dolgot és ezért rosszindulatú.
Azzal nincs baj ha egy szülő mindent meg vesz a gyereknek.Nekem az nem tetszik mikor egy elkényeztetett idiótát csinálnak a gyerekből.Láttam ilyet és nagyon gaz
Orulok hogy ezalatt a kerdes alatt legalabb normalis emberek gyűltek ossze
jaa igen, itt gykn vagy valaki gazdag cégvezető , vagy pedig “en mar 12 evesen kinn kapaltam, 16 evesen diakmunkaztam, majd ha anyuci apuci meghal akkor megtudod milyen a valo elet!!” típusú emberek vannak. aztan ebbol ki tudja mi igaz, miket adnak itt elo magukról aztan nem is ugy van:D
:D nekünk is saját vállalkozásunk van a férjemmel, ami elég jól megy. De dolgozunk is, mint állat.
A környezetünkben pedig elég sokat hallottam vissza (na nem szemtől-szembe), hogy miből van házunk, biztos felvettük a CSOK-ot, meg miből van autónk, meg miből van pénzünk nyaralásra stb.
Érdekes, hogy azt senki nem irigyelte amikor főállás és iskola mellett takarítani jártam, hogy tudjam fizetni a sulit vagy a férjem elment hétvégente plusz munkát vállalni, hogy összejöjjön a tőke a vállalkozáshoz és meg tudjuk venni az első szar autót, ami termelni kezdte a pénzt a cégnek.
Akkor csak azt kaptuk meg, hogy sosem érünk rá, mert annyira sznobok vagyunk, hogy a pénz mindennél fontosabb.
Aztán azt is megkaptuk, hogy azért van csak 2 alkalmazott a cégben mert spórolunk, mert zsidók vagyunk és biztos az adócsalásból futja a kocsikra.
Amikor elkezdett jól menni, akkor érdekes módon nem voltunk szemetek, mert segítsünk baráti áron, nézzem át az adóbevallást, segítsek megírni ezt-azt, de olyan is volt, aki bár nem ért ehhez a területhez, nálunk akart dolgozni, mert nem volt éppen állása.
Aztán idővel ezek az ismerősök lekoptak, de még néha így is hallom, hogy adócsalók vagyunk, abból veszünk mindent. :D
Egyébként nem kell az ilyen emberekkel foglalkozni, az elején engem is bántott amikor "barátok" fordultak ellenünk a semmiért, aztán az évek alatt megtanultam ezeken röhögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!