Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 40 éves házasságban, ahol a felek 60 év felettiek, milyen gyakori lehet a szex?
Nem lakóhely kérdése az egész. Nekem egyáltalán nem szimpatikus az 69-es válaszoló. Miért? Mert lekezelően nyilatkozik Magyarországról, a honvágy hiánya, és ahogy nyilatkozik. Magas lóról, ő az igazi, amit ő tud az a valami, az ő élete különleges. Szerintem ő az a tipikus külföldre emigrált, inkább menekült magyar, aki most boccs nem találok jobb szót, "proli", aki kintről ossza az észt. Nem ott kell okoskodni, ahol már egy másik társadalom kikaparta a gesztenyét. Globális kérdésekbe inkább ne is menjünk bele.
Magyarországon a rossz helyzetet azok a prolik okozzák, akiket kilóra megvesznek valakik a háttérből, és a minőséget az anyagiakhoz kötik. Tanyasi csirke, farm? Itthon nem lehet ezt megteremteni? Vagy mi az amit nem lehet? Ami rossz, az pontosan olyanok miatt van, mint az 59-es, vagyis az olyan mentalitások miatt. Itt nem azok érvényesülnek akik tudnak vagy intelligensek, hanem ki mekkora paraszt. Nos, a külföldre költözött magyarok 90% egy órási büdös nagy paraszt, de ezt úton útfélen bizonyítják is. A probléma az mint mindig, hogy az irigy parasztok nem férnek meg egy országban. Az egyik fele itt adja el az anyját 5Ft-ért, a másik meg játssza az agyát külföldön, természetesen az anyagiakra alapozva.
59. Képzeld, én meg amid neked van Magyarországon értem el úgy, hogy a nulláról indultam, nincs semmi hátszelem, és soha nem hagyom el az országot. Nem fikázom, ez a hazám, ami neked sosem lesz. Te csak egy bevándorló vagy, élősködni mentél ki. Tudod nem a pénzed érdekel, mert az van nekem is. Nem az életviteled, mert az meg van nekem is, itt. Ami közös bennetek, az az ész osztás, a fikázás, a lekezelő stílus. Na ez jellemzi a prolikat. Lehetsz te kint 100 éve is, ezt nem tudod letagadni.
61.: A prolikra jellemző a suksükölés és ez a lenéző magatartás, amit előadsz.
"Osztja az észt" a helyes az "ossza az észt" helyett.
Sokaknál a kivándorlás oka, hogy nem bírják a sok primitív embert az országban és elmennek olyan helyre, ahol több a civilizált ember.
62 es , szerintem nyugodtan hagyhatjuk figyelmen kivul az ilyen gyulolettel teli valaszolokat mert meg arra sem meltok hogy az emberekbol kellemetlen erzest valtsanak ki. A stilusa onmagaert beszel ahogy ezt te rogton eszre is vetted;-)))))
En lassan 40 eve elek angol nyelvu orszagban de igyekszem helyesen irni (az ekezet hianyt kiveve mert nagyon regota csak angol klaviaturat hasznalok) o pedig aki buszke a hazajara (ami helyes, de nem erdem) a beszed stilusat eleg alacsony szinten tartja.
A kerdezonek"
Nalunk se mindig volt am a heti 1-2 sex. En rakos lettem 39 evesen es orasi muteten estem keresztul, szerencsere felgyogyultam belole. akkoriban evekig sokkal ritkabb volt a nemi elet koztunk mert az egeszsegem es kesobb a depresszio amit egyeb gondok okoztak (meghalt a nagymamam akit nagyon szerettem es nem tudtam hazamenni hozza mielott meghalt) akkoriban nalunk se mukodott ez igy. De miota az egeszsegem sokkal jobb es nincs mas olyan problema ami lelki gondokat is okoz sokkal nyugodtabbak vagyunk , a ferjem se dolgozik mar igy tobb ido (meg energia;-)))) is jut erre. udv a Fold masik felerol ;-))))
63. Ajaj, micsoda nagy ember vagy! 😂😂😂😂🤡🤡🤡🤡🤡
Egy nulla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!