Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 40 éves házasságban, ahol a felek 60 év felettiek, milyen gyakori lehet a szex?
"Nagyszuleim szerintem papam haláláig csinálták. Biztos nem hetente de havonta-kethavonta igen. Ezt onnan tudom hogy mind papam mind mamam mindig hangsúlyozta milyen fontos a kielégítő szexuális élet még idős korban is"
Hallottad is őket akció közben? Mert a szexszel való hencegés külön sportág.
29.: Inkább a 70 felettiek azok, akik a Kádár-rendszerben építették fel az egzisztenciájukat. Egy ma 60 éves ember 26 éves volt 1990-ben.
Amúgy én negyvenes vagyok és semmi negatív változás nincs a libidómban. Idősebb partnereim voltak világéletemben, nem volt gond. Idősebb emberek is sokszor szeretnek sokat szexelni. A nemi élet nem áll meg az esetek többségében az öregedéstől.
33.: Rossz a véleményem azokról az emberekről, akik a hálószobatitkaikat elmesélik a kollégáiknak.
Vagy ez ilyen proli szokás?
35.: Nem gondolom, hogy a társadalom makulátlan. Csupán nekem és a páromnak alapvető, hogy ilyesmit nem beszélünk meg se kollégákkal, se barátokkal, csak egymásra tartozik. Létezik olyan, hogy intimitás és magánélet.
Elég szomorú, hogy már nemcsak a prolik ilyenek. Olyan, mintha manapság szinte elvárás lenne, hogy ne legyen magánéleted, minden rátartozik a kollégákra, stb. Szerintem ez a facebook hatása. Ott se vagyok fent, nem véletlenül.
36. Pont arról szól mint a gyk. Nagyzolni, kamuzni, sírni, menőzni. A szex mint mérce, hát senki nem maradhat le! Naná hogy mindenkinél heti 7-10 alkalom van! 😂
A csüngő has, a kondi hiánya nem akadály, se a magas vérnyomás, se a libidó hiánya. A magyar ember a szexben is profi, csak az s baj, hogy ha átlagolunk, akkor intelligencia nem sok van, bármilyen kategóriában az átlag magyar hulladék. Közlekedés, sport, művészet, olvasottság, zene stb. Bizonyára szexben ez a sok nyomi baromi nagyot alakíthat!
Tök mindegy, ki mit kamuzik. Akiknél gyerekszülés előtt megvan a heti 2 szex, azoknál utána is valószínű, hogy legalább hetente egyszer összebújnak.
Akkor van gond, amikor valamelyik fél megborul pszichésen, vagy nem jól osztja be az energiáját. Ilyenkor van, hogy tök normális családi életet élnek, foglalkoznak a gyerekekkel, fizetik a hitelt, cserélgetik a családi autót, de esténként elmarad a szex.
Normáliséknál abszolút lehetséges, hogy még 25 év házasság után is hetente legalább 1x dugnak egy jót.
"Meg 60 felett. Az hogy az egészségügyi állapotuk a magyar embereknek a béka shegge alatt van, az sem számít, meg az sem hogy a fél ország elvált, sebaj, a 60 feletti emberek naponta szexelnek. Minimum. Főleg ha a gyk-n mondják!"
Na ez az. Átlag ötvenes magyar attól meg van halva, ha fel kell lépcsözni a második emeletre.
nalunk kb heti 2
ferjem 68 en 69 48 eve vagyunk egyutt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!