Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 40 éves házasságban, ahol a felek 60 év felettiek, milyen gyakori lehet a szex?
39 es, itt ahol elunk az emberek atlageletkora 80 felett van es az egeszsegugyi ellatas a vilag egyik legjobbja. valoszinuleg azert van hogy sokan joval fittebbek vagyunk es fiatalabbnak is latszunk a korunknal.
en a mai napig is hatkozepig ero hajat viselek (nincs "oregasszonyfrizuram", nem vagyok elhizva es igyekszem apolt es normalisan oltozott lenni.
40 es voltam.
Kamu világ tele kamu műanyag emberekkel, akik a felépített kamu világukat valóságként élik meg. Majd amikor ez a rengeteg kamu ember a kamu világával rászabadul a netre, akkor kezdődik csak a tüzijáték! 😊
Az internet azért jó nekik, mert zavartalanul vehetnek fel különböző karaktereket, majd mivel itt nincs szembesítés, nincs lebukás, eljátszhatnak bármilyen szerepet. Erre tökéletes példa gyk. Itt vadászpilóták, milliárdos üzletemberek, ultra bombázó nők képviseltetik magukat minden korosztályban! 😆
Ja hogy most 60 felettiek mennyit dugnak 40 éves házasságban? Mindet +1. Persze csak is a gyk-sok, mert hát a való életben meg az van, hogy 60 felett hullanak a férfiak, rák, magasvérnyomás, cukorbetegség, szív és érrendszeri betegségek, alkoholizmus stb. A nők dettó. Bizonyára heti 5-7 mindig megvan hetente, sőt 40 év óta oltári magas lángon ég a szerelem is!
45. Te el vagy tájolva! Mi az hogy a legtöbb ember? Ne röhögtesd már ki magad! A legtöbb ember már 50 körül tunya, gyenge, el lustult, kaja, hízás, egészségtelen életet él. Az ismerőseim 3/4-e elvált. Akik egyedülállók, azoknak a többsége nem is keres, nem is akar új párkapcsolatot, hozzá teszem, teljesen jogosan, érthető okok miatt. Akkor most te meg akarod magyarázni hogy a társadalom többsége 50-60 felett fullos szexuális életet él? Az évszázad vicce! A többség lepukkant testileg és szellemileg, emberileg. Ja, hogy ők nem ezt gondolják magukról? Ez a része meg a tragikomédia.
Ajánlom az egyszerűség kedvéért a fb társkeresőt hogy szembesülj a valósággal!
46.: A Facebook nevű szennyoldalon nem regisztráltam, nem használom, nem érdekel. Valóban sok olyan ember is van 50 körül, akikről írsz, de én azt írtam, hogy annak a másik kommentelőnek hihető a története.
Sajnálom, hogy az ismeretségi köröd ilyen szerencsétlen, besavanyodott emberekből áll, akik bánatukban felhizlalják magukat és 50 évesen inkább a halálig tartó magányt választják. Rossz körökben mozogsz.
47. Ha már az egódat sérti hogy nem osztom a véleményed, akkor csak szólok hogy sport körökben mozgok. Az már csak hab a tortán hogy a közvetlen ismeretségi köröm több diplomás ember. Szóval ha már ennyire pitiáner vagy, mondhatnám kispályás suttyó, akkor a lealacsonyítónak szánt komment szerűséged öngólra ment.
Ha érdekel milyen az átlag, járj-kelj az utcám random helyeken, városokban, falvakban. Ha neked a látottakhoz magyarázat kell, akkor a hiba a fejedben van! Nem kis csoportokat kell alapul venni, mert akkor ebben az országban baromi gazdag, jóképű, dögös mindenki, luxus a felsőfokon. Mert a te logikád szerint ez van. Az meg hogy a cégnél, vagy az utcán milyen embereket látok, nem én válogatom meg.
A parazsat meg csak szorongasd, te nagyon okos ember vagy, erre tedd fel az egész életed. Pancser! 😂 Várj, a kedvenc emijitokat majdnem elfelejtettem, ezzel szoktátok a másik embert sz@rnak nézni! Figyelj: 🤡 Én is tanulok a piti fajtádtól Mr. /Ms. 21.század! 🤪🤮
48.: Trollkodsz. A 46-os és a 48-as hozzászólásod egymásnak ellentmondó. A 46-osban azt bizonygatod, hogy az ismerőseid többsége tohonya, elvált, társat már 50 évesen se kereső, a 48-asban meg hirtelen sportos ember lett az ismerőseid többsége.
Mese, mese, meskete, ezen az oldalon mindenki annyit hazudik, amennyit csak akar.
Bohóckám, szép estét! Az enyém szép, jól érzem magam, még ha el is akarod rontani.
Mr. Egó. Eleve nem jó az élted, ha felkapod a vizet! Mit nem értesz! Az ismerőseim nem a barátaim. Ismerősöm a buszsofőr, a szomszéd, a pék, de nem tartoznak a baráti körömbe. Hogy nem vagyok sportos?! Cimbora, én most vagyok abban a helyzetben, hogy a korosztályomra köröket verek. Igaz házas vagyok, de kapom az öszinte bókomat, akár csak a feleségem. Csak tudod mi nem zabálunk össze mindent, nincs cigi, pia, drog. Van viszont mozgás, sport. Ebből a pozícióból még kontrasztosabban látom hogy az 50-60-as korosztály hol tart.
Én nem a Kiskegyedből olvasom ki hogy hol tart a világ.
Az meg hogy neked jó vagy rossz, baromira nem tényező az életemben.
Várj, válaszolok a következő, a mindig sablonos kérdésre is. Azért vagyok itt, mert jelenleg ezért kapom a pénzt. Uhhh, ez mit jelent??? Találd ki, okos fiú vagy te! 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!