Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elfogadható az, hogy egy 40 éves férj, este 10. kor sörözik 2,25 éves fiatal lánnyal?
38 éves vagyok, második babámmal itthon.
a férjem 40 éves és egyetemista, estire jár, és az iskola után néha néha beül velük sörözni, olyankor tanulnak meg iszogatnak.
Azt mondta, más csoportok is ezt csinálják, akkor ő neki is jár.
Bevallom, nekem ez igen rosszul esik, de már nem merem szóvá tenni!
10 éve együtt, és az egyetemig nem volt semmi gond velük, azóta néha titkolja, ha ezzel a két lánnyal van valami közös beadandó, vagy összeülnek vizsgázni, meg most ugye akkor sörözni is beültek már, mert az egyetemre már nem lehet mindig beülni tanulni. ő, egy másik férfi és két lány.
Mondjátok meg őszintén, én vagyok nagyon parás, vagy van okom aggódni.
Köszönöm szépen a válaszokat
"Rájött, hogy bulisabb ez, mint otthon a gyerek, feleség... bocsi"
Nyugi, a feleségeknek is bulisabb lenne két fiatal csődörrel borozgatni, mint otthon ülni a lestrapált férjével.
4: akkor most menjen a feleség is? nem erre gondoltam, de persze neki most jobban tetszik, hogy nem ott kell a két gyerekkel foglalkozni, hanem sörözgetni meg stb.
amúgy én párom is járt esti iskolába, és ugyanúhy hazajött este 9kor mikor végzett! szóval ez férfifüggő
Tudjuk, a férjed meg egy Brad Pitt hasonmás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!