Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek elfogadható az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elfogadható az, hogy egy 40 éves férj, este 10. kor sörözik 2,25 éves fiatal lánnyal?

Figyelt kérdés

38 éves vagyok, második babámmal itthon.

a férjem 40 éves és egyetemista, estire jár, és az iskola után néha néha beül velük sörözni, olyankor tanulnak meg iszogatnak.

Azt mondta, más csoportok is ezt csinálják, akkor ő neki is jár.

Bevallom, nekem ez igen rosszul esik, de már nem merem szóvá tenni!

10 éve együtt, és az egyetemig nem volt semmi gond velük, azóta néha titkolja, ha ezzel a két lánnyal van valami közös beadandó, vagy összeülnek vizsgázni, meg most ugye akkor sörözni is beültek már, mert az egyetemre már nem lehet mindig beülni tanulni. ő, egy másik férfi és két lány.

Mondjátok meg őszintén, én vagyok nagyon parás, vagy van okom aggódni.

Köszönöm szépen a válaszokat

2019. máj. 13. 11:31
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
85%
Egyszerű, akkor te is lelépsz heti 1-2 este pasikkal iszogatni.
2019. máj. 13. 15:07
 22/30 anonim ***** válasza:
53%
Ja, persze 25 éves lányoknak majd pont a te 40 éves tróger férjed kell...
2019. máj. 13. 15:25
 23/30 anonim ***** válasza:
52%
Az a helyzet, hogy a közös beadandókat és a vizsgát a neten keresztül is remekül meg lehet beszélni. De nem akarok célozgatni semmire.
2019. máj. 14. 00:37
 24/30 anonim ***** válasza:
84%

22.

Nem tudhatod.

Az en troger ferjem 43 volt,mikor egy 26 eves,ketgyerekes kielegitetlen picxsa rastartolt,es meg csak bombano se volt....

2019. máj. 14. 06:34
 25/30 A kérdező kommentje:

Ez igen biztató :(

az a helyzet, hogy ha picit is érzem, hogy Veszélyben vagyok, akkor én lépek is... nem fogok érte egy percig sem küzdeni

2019. máj. 14. 14:10
 26/30 anonim ***** válasza:
55%
Bérelj fel magánnyomozót, ő majd kideríti megcsal-e.
2019. máj. 14. 15:31
 27/30 anonim ***** válasza:
29%

Nem fogsz egy percig sem küzdeni a családodért!?

Ennél minden gyermek jobb édesanyát érdemelne, a tieid is.

2019. máj. 14. 16:17
 28/30 anonim ***** válasza:
70%
Egy olyan férfiért küzdjön, aki megcsalta? Mindezt csak azért, mert gyerekei vannak?? Szép is lenne...
2019. máj. 14. 18:43
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha azon, hogy "van-e okom aggódni", azt érted, hogy fognak-e dugni, szerintem nem. De, őszintén, szerintem amit a férjed csinál, az árulás. Pontosan tudja, hogy neked ilyesmi "nem jár". Akkor neki miért "jár"? Miért beülnek a csjokkal, miért nem hívja meg őket hozzátok, és írják meg ott a beadandót? Sörözni ott is lehet, és addig veletek is lehetne, te meg megismernéd a két lányt. Leht, tök normálisak. De gondolom, ha csak felvetnéd ezt, fel lenne háborodva, hogy mit képzelsz, azt nem lehet. Ez az ember nem akar családfő lenni, sajnálom.

Ha szóvá teszed, nyilván te leszel a féltékeny liba a szemében, mire számítottál? Hogy majd azt mondja, jaj, igazad van, édesem, soha többet nem ülök be velük sörözni? Neki az az érdeke, hogy te legyél az indokolatlanul féltékeny hárpia, aki ok nélkül okád tüzet az ő ártatlan férjére, aki nem érti az egészet.... fúj. Ez az ember egy nagyra nőtt gyerek.

2019. máj. 17. 16:41
 30/30 anonim ***** válasza:
na mi lett végül?
2021. máj. 27. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!