Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 40 éves házasságban, ahol a felek 60 év felettiek, milyen gyakori lehet a szex?
Figyelt kérdés
Tudom minden kapcsolat változó, és csak tippelni lehet, de mégis?szept. 15. 12:38
51/67 anonim válasza:
40 es vagyok. 47 eve Australiaban elek ahol a jelenlegi atlageletkor a ferfiaknal 78 a noknel 85 ev.de vannak a kornyezetemben ettol lenyegesen idosebb emberek is. Itt nem ervenyesul a magyarorszagi "elhullasi" rata es az sem hogyaz emberek lehuzzak maguknak a rolot 50 utan. ha valaki megnezi az elegans es draga hajoutakon a resztvevok nagy resze pont ebbol a korosztalybol kerul ki. Hogy miert? mert anyagilag es egeszsegileg is megengedhetik maguknak eleg sokan hogy igy pihenjenek szorakozzanak. Itt nem szokas a gyerek meg az orokosok szamara kuporgatni, mindenki teremtse meg maganak a jovojet. Ha tehetik (es akarnak) a szulok segitenek de nem minden aron es nem a sajat karukra.
52/67 anonim válasza:
51.: Én elhiszem, amit írsz. Egyébként én Magyarországon élek, nem vagyok gazdag, de én se tervezem lehúzni a rolót 50 felett. Ez valami régi rossz szokás abból az időből, amikor rövid volt a várható élettartam és a parasztok a puszta túlélésért gürcöltek.
53/67 anonim válasza:
52. Ez nem parasztság kérdése, hanem az egészségé. Amilyen élelmiszeripari hulladékokkal tömik tele a multik a polcokat, te hiába gondolod hogy te még 80 évesen is 14X fogsz szexelni, sajnos ideje korán szembesülni fogsz azzal, hogy az nem úgy lesz. A környezeti ártalmakról már nem is beszélek. A stressz, a mindennapos élet meg már csak hab a tortán.
54/67 anonim válasza:
53.: Élelmiszeradalékokat én is eszem. Másrészt 80 évesen a szex nem feltétlenül a közösülésről szól, hanem orális szex meg kézzel való kielégítés gyakoribb. Nemcsak a hüvelyi szex szex.
A lényeg, hogy valamilyen szintem legyen szexuális intimitás. Nyilván egy 80 éves teljesítménye már más, mint egy 20 évesé, de nem kell teljesen leszokni róla.
Az 50 éves meg még messze van a 80 évestől.
55/67 A kérdező kommentje:
51: mindketten magyarok vagytok, vagy a férjed ausztrál?
okt. 14. 14:30
56/67 anonim válasza:
51 es vagyok mindketten magyarok vagyunk es 32 evesek voltunk amikor elhagytuk Mo ot 1987 ben. eletunk legjobb dontese volt. az eletformat pedig az ember a lehetosegein belul maga donti el. en nem szeretem a gyorsettermi eteleket, a ferjem is es en is imadunk fozni tobb nemzet konyhajat kiprobaljuk de nem vagyunk egeszsegmaniasak. egyikunk sem iszik (neha persze alkalomadtan egy egy ital szulinap stb. azOK ) nem dohanyzunk es egy ki farmunk van ahol sok mindent organikus modon magunk termelunk foleg a gyumolcsfeleket. mi pl 22 eve nem ettunk bolti tojast azota vannak tyukjaink. viszont mivel nem vagunk le allatot a szomszed organikus farmjarol vesszuk feldolgozasra keszen a csirkeket o azzal foglalkozik. nem a farmbol elunk ezt az eletformat azert valasztottuk amikor eladtuk a varosi hazunkatmert imadjuk az allatokat. cicak, kutyus, lovak miniponi libak tyukok stb ez a mi hobbynk . Itt a levego nagyon tiszta legalabb 500 km re nincs semmi gyar vagy olyan uzem ami kornyezet szennyezo.
57/67 anonim válasza:
meg egy valami. en kulonfele okok miatt nem dolgoztam az utobbi 37 evben a ferjem pedig amikor a vallalata megszunt egy nagy autogyar (GM) megkapta a vegkielegitest es amikor elerte a nyugdijkorhatart az allami nyugdijat is. en is kapok mert itt alanyi jogon ha nem megy a vagyona az embernek egy szint fele akkor mindenki kap ugyanannyi allami nyugdijat ha dolgozott ha nem. ezalol kivetelek az onnyugdijasok es a nagyon gazdagok akik tobb millios bankbetettel rendelkeznek. a csaladi haz vagy lakas es a aszemelyenkent 1 db autonem szamit bele a vagyoni felmeresbe a nyugdijnal.az ado viszont nagyon magas atlagosan a kiskeresetueknel 15 a magasabbaknal 37 % ot is eleri. az ellenorzes rendkivul szigoru adocsalasert tobb bortont kaphatsz mintha megolsz valakit.
58/67 anonim válasza:
Nem akarok genyó lenni, de ezt Magyarországon is megteheti az ember.
59/67 anonim válasza:
Mi nem akartunk ott elni celunk volt eljonni, semmi nem kot oda mar, honvagyunk se volt soha. MInimalis a magyarorszagi kapcsolataink szama az is inkabb ilyen platformonkon. Egyszer voltunk latogatoban 25 evvel ezelott tobbet szandekunkban sincs menni. nem tudom 58 as a valaszt nekem irtad-e (57 es vagyok) ha igen akkor ez a valasz ha nem akkor bocs.
60/67 A kérdező kommentje:
Amijet írták, így már elhiszem a heti 1-2 szexet, és elnézést a gúnyolódásért! 🙂Nem tipikus magyarok vagytok, magyar életformával.viszont itthob szerintem nem ez az átlag, sőt, ebben az éketkorban jó az évi 1-2szex, nen a heti.
okt. 20. 07:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!