Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tökéletes életem van tökéletes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tökéletes életem van tökéletes családdal,mégis nagyon felkavart,hogy megismertem valakit. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

10 éve vagyok a párommal,nagyon jól megvagyunk, szex működik, kívánom és a legjobb barátomnak is tartom egyben. Már házasok vagyunk és van 2 kisgyerek is,akiket imádok és az életemet adnám értük. Szépen felépítettünk egy közös életet,amire nem lehetne panaszom. És most mégis borzasztóan érzem magam,mert néhány hónapja munkám során megismertem egy velem egyidős lányt,aki teljesen elvette az eszemet. Nem történt kettőnk között semmi, bár néha elég nehéz volt visszafognom magam. Fogalmam sincs,hogy ő hogy érezte,de nagyon egy hullámhosszon voltunk és eléggé az esetem is,valami nagyon megfogott benne. Már nem találkoztam vele egy hónapja,de egyszerűen nem tudom őt kiverni a fejemből és emaitt rossz embernek érzem magam. Néha megfordul a fejemben,hogy talán túl korán állapodtam meg a feleségem mellett,akivel viszonylag gyors ütemben haladtak a dolgok,mert ő idősebb nálam néhány évvel és nagyon családra és házasságra vágyott már. 30 éves vagyok, a szóban forgó lány velem egyidős.

Nem tudom,hogy mit kellene tennem,mert már érzés miatt is úgy érzem,hogy a feleségem nem ezt érdemli, ugyanakkor nem tehetek róla,hogy valaki a semmiből megjelent az életemben és ezt váltotta ki belőlem. Egyrészt nem szeretném eldobni a családomat,mert imádom őket, másrészt még sosem éreztem hasonlót és nem akarom évek múltán is bánni,hogy nem léptem. Orlodok,mert azt hittem,ha már megszakad a kapcsolat,akkor pár nap alatt kimegy a fejemből,de minél jobban telik az idő,annál jobban zavar a hiánya és írnék neki,hogy mi van vele..

aug. 27. 15:04
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
100%

Emberek gondolkodjatok mar egy kicsit!!!!!! miert valna el amikor a vilagon semmi nem tortent kozte es az idegen no kozott, sot azt se tudja a no erez e barmit iranta??? miert kellene elvalni azert mert megtetszett neki egy no akivel nem talalkozik, nem levelez , nem beszelget??? mi lenne a valas oka? azt mondja a felesegnek, hogy van egy lany aki tetszik nekem de fogalmam sincs kellenek e neki de itthagylak benneteket A REMENYERT HOGY HATHA KELLEK NEKI? mi van ha kezdemenyezne es a no kozolne hogy menjen es hagyja ot beken neki nem kell a kerdezo sose jutott eszebe hogy felbontsa a mukodo 10 eves kapcsolatat oerte. ezert kellene elvalni? micsoda ostoba logika ez?

Kerdezo: mivel semmi bizonyitekod nincs hogy egyaltalan a lanynak te kellenel vagy erez irantad akarmit is, probald felejteni a dolgot es koncentralj a munkadra meg a csaladra, ne dobd el oket egy hiu abrandert. Raadasul azt is gondold vegig mi lesz ha megis megkapnad aztan egyszer o jonne elo azzal hogy megtetszett valaki viszlat, ennyi volt. Plusz azon kivul hogy megsebzed a felesegedet es a gyerekeket nem minden no rohan olyan ferfi karjaba ahol csomagkent ott van ket gyerek egy elozo kapcsolatbol es a fizetes jo resze meg vagy 18 evig megy a gyerektartasra. Maradj szepen nyugodtan, nem te vagy az elso akivel ez elofordul. ez nem bun de nem kell banatta es tragediava fokozni egy hirtelen fellobbant erzes. Minden jot es kivanom legyen erod jo dontest hozni es megnyugodni.

okt. 28. 08:16
 42/52 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett végül a történet vége?
okt. 28. 15:42
 43/52 anonim ***** válasza:
83%

41, az a baj a te logikádban van alapvetően a hiba. Itt nem két lehetőségről van szó, hogy feleség vs új szerelem...nem nem. És szerintem senki nem mondott olyat hogy váljon el egy új nő miatt. És szerintem sem magáért az új szerelemért kellene fontolóra venni a válást. Hanem amiatt kellene egyáltalán végig gondolni, hogy a jelenlegi kapcsolata hová tart, hogy ő más nőkről ábrándozik.

A többi részre amit írtál is csak azt tudom mondani, hogy olyan opció nincs, hogy egyedül élni? Miért kell ez a totális kapcsolatfüggőség. Inkább boldogtalanul egy házasságban, de semmiképp sem legyedül...csak ha már van másik. Ez nevetséges. Így egy másik kapcsolat is kb halálra lenne ítélve, hiszen az előző nincs normálisan lezárva, feldolgozva.

okt. 28. 20:28
 44/52 A kérdező kommentje:
Nem lett semmi a történet vége. feleségemnek nem beszéltem az érzéseimről, a másikkal pedig nem beszélek. Még szoktam rá mindig gondolni, de már csillapodik, szerencsére.
okt. 31. 16:17
 45/52 anonim ***** válasza:
51%
jo dontes volt kerdezo, 41 es vagyok
nov. 4. 06:59
 46/52 anonim ***** válasza:
100%
43 as nak akerdezo azelejen irta hogyjol mukodik a hazassaga, ezzel kezdte. nem, akinek van jol mukodo hazassaga ket gyerekkel ot nem igazan opcio hogy egyedul eljen.
nov. 4. 07:00
 47/52 anonim ***** válasza:
100%

43 vagyok, hát igen, ez a jól működik általában azt szokta jelenteni, hogy amúgy el vannak, menedzselik a hétköznapokat, csak érzelmi szinten nincs minden rendben. Különben nem érezne így egy másik nő iránt.

És igen tudni kell egyedül is élni, meg egyedül is mendzselni az életet, nem gyávaságból, meg félelemből kötődni egy másik emberhez, míg ő érzelmileg már egészen máshol van.

Sokszor írtam már ezen az oldalon, nem mi vagyunk a házasságért, hanem az van értünk. Senkinek nem kell úgy leélnie az életét, hogy a kereteket mindenáron fent maradjanak, közben meg boldogtalan vagy, de legalább minden marad a régiben.

nov. 4. 14:28
 48/52 anonim ***** válasza:
71%
szerinted csak az a fontos hogy az egyen legyen boldog tekintet nelkul a gyerekekre es a partnerere?
nov. 6. 10:07
 49/52 anonim ***** válasza:
100%

leegyszerűsítve igen. Ha egyénileg boldog vagy, csak úgy tudsz adni másoknak is. Másrészt szerintem az a tragédia, ha önmagadat, az életed feláldozva tartasz fent egy keretet (házasság, család). Ezen az áron szerintem semmi nem ér ennyit. Az egyik oldalon egy boldogtalan önamgát feláldozó férj és apa, a másik oldalon egy boldog, kiegyensúlyozott önazonos apa marad, aki többet tud adni önmagából.

És sajnos sok olyan történet is van, ahol ugyan bent maradnak, de lelkileg mennek tönkre, meg kifejlődik valami súlyos betegség a rengeteg elfojtástól és korán távoznak az élők sorából.

Az mindig elég komolyan visszaüt, ha az ember önmagának hazudozik, meg eleve hazugságra építi az életét. 2025 van lassan, senkinek nem kell tönkremennie egy házasságban, el lehet válni, milliók csinálják naponta és mégis megy tovább az élet.

nov. 6. 12:38
 50/52 anonim ***** válasza:
47%
ha minden ember kizarolag a sajat boldogsagat kergeti akkor egesz eleteben gondolkodas nelkul keresztul tapos barkin. gyereken, partneren szulon barkin. aztan amikor rajta is keresztul tapos valaki o van a legmelyebben megbantva. Nekem onzo allaspont pl. hogy valaki elhagyja a csaladjat akiert kotelezettseget vallalt csak mert eppen valami mas erdekli. mi van ha az erzes elmulik akkor a volt partner meg vegye ot vissza ? van neked fogalmad mit jelent ket fiatal kisgyereknek egyik naprol a masikra elvesziteni a csaladot jelento biztonsagot? biztosan nincs. Engem az anyam 10 naposan hagyott ott mert akkoriban az abortusz tilos volt Mo on es o sosem akart gyereket. ferjhez ment es a2 heten terhes lett. mire 6 honapot elerte apamtol is elvaltak egyikuket se erdekeltem soha.mert mindegyik a sajat boldogsagat ill az illuziojat kergette. anyam 3 ferjet fogyasztott el apam 4 feleseget es szamtalan elettarsat es vagy 5 gyereket akikkel soha nem is tartott kapcsolatot. Mindket szulom ertelmisegi volt csak eppen olyan onzok amilyennek szerinted egy embernek kell lennie. jobb ha nem kotelezodsz el soha legalabb nem sebzel meg senkit.
nov. 7. 02:04
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!