Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tökéletes életem van tökéletes családdal,mégis nagyon felkavart,hogy megismertem valakit. Mit kéne tennem?
10 éve vagyok a párommal,nagyon jól megvagyunk, szex működik, kívánom és a legjobb barátomnak is tartom egyben. Már házasok vagyunk és van 2 kisgyerek is,akiket imádok és az életemet adnám értük. Szépen felépítettünk egy közös életet,amire nem lehetne panaszom. És most mégis borzasztóan érzem magam,mert néhány hónapja munkám során megismertem egy velem egyidős lányt,aki teljesen elvette az eszemet. Nem történt kettőnk között semmi, bár néha elég nehéz volt visszafognom magam. Fogalmam sincs,hogy ő hogy érezte,de nagyon egy hullámhosszon voltunk és eléggé az esetem is,valami nagyon megfogott benne. Már nem találkoztam vele egy hónapja,de egyszerűen nem tudom őt kiverni a fejemből és emaitt rossz embernek érzem magam. Néha megfordul a fejemben,hogy talán túl korán állapodtam meg a feleségem mellett,akivel viszonylag gyors ütemben haladtak a dolgok,mert ő idősebb nálam néhány évvel és nagyon családra és házasságra vágyott már. 30 éves vagyok, a szóban forgó lány velem egyidős.
Nem tudom,hogy mit kellene tennem,mert már érzés miatt is úgy érzem,hogy a feleségem nem ezt érdemli, ugyanakkor nem tehetek róla,hogy valaki a semmiből megjelent az életemben és ezt váltotta ki belőlem. Egyrészt nem szeretném eldobni a családomat,mert imádom őket, másrészt még sosem éreztem hasonlót és nem akarom évek múltán is bánni,hogy nem léptem. Orlodok,mert azt hittem,ha már megszakad a kapcsolat,akkor pár nap alatt kimegy a fejemből,de minél jobban telik az idő,annál jobban zavar a hiánya és írnék neki,hogy mi van vele..
Hosszú őrlődés lesz, készülj fel! Semmit ne csinálj, marad a dilemma. Férfiként egyébként még mehetnél is a szerelem után, hogy átéld, milyen a közös hullámhossz. Nem lesz életre szóló szerelem (mert nincs olyan) az sem, azt tudd azért, ha borítanád a családot.
Ha maradsz, akkor meg a mi lett volna ha esete fog még nyomasztani egy ideig.
Majd akkor dönts, ha biztos vagy magadban, bármelyik változat is legyen az.
Lelkiismeret-furdalás nélkül nem úszod meg, pedig hidd el, bárkit bármikor eltalálhat Ámor nyila, életkorotokra való tekintet nélkül. Nem könnyű!
Én is amondó vagyok, hogy váljatok el. Annak semmi értelme nincs, hogy őrlődsz majd előbb mint utóbb félrelépsz aztán napfényre kerül majd kidob a feleséged, vagy tűri és a gyerekeid abban nőnek fel, hogy hűtlenkedsz, nem szereted egyikőjüket sem.
Ha te tényleg annyira szeretnéd a feleséged akkor bár tetszett volna a másik nő nem ismerkedtél, beszélgettél volna vele. Inkább kerülted volna mint a leprást, át kéretted volna magad más projektre és hasonlók.
Érzelmileg még most is csalod és egy hajszál választott el attól, hogy fizikailag is megcsald.
Ráadásul nem vagy benne a házasságban teljesen és az ki fog bukni.
Észre fogja venni a feleséged és hiába mész el vele "randizni", hiába vállal be bármilyen szexuális dolgot neked az akkor sem lesz elég ugyanis irtóra unod őt.
Válj el még ténylegesen nem lépsz félre, hagyj találjon magának ha akar normális férfit aki megbecsüli és szereti!
Egyértelműen nem te vagy az.
Te pedig nyugodtan fűvel-fával kefélj - lehetőleg szingli nőkkel és kész.
Kérdező ne próbálj neki írni. Egyrészt nem biztos, hogy ő te rád férfiként tekint, másrészt szeretőt akarsz belőle? Hímr!banc akarsz lenni? Szereted a családod? Akkor felejtsd el. Fellángolás szokott lenni másoknál is, de elmúlik maximum 6 hónap környékén. Viszont minél jobban belebonyolódsz, írkálsz vele, találkozol, szexelsz annál inkább nagyobb a kockázat a lebukásra és válásra.
Persze ha te úgy érzed, hogy lemaradtál jó sok nőről akkor inkább válj el!
Az nem megoldás, hogy meg akarod tartani a sütit, de közben el is akarod fogyasztani.
Vagy a család, vagy más nők. Dönts bárhogy légy tisztességes mindkettő esetben a családod felé!
Talán korai volt 20 évesen elköteleződni. Valószínűleg nem sok tapasztalatod lehetett a nőket illetően.
A szeretősdi helyett meg kellene fontolnod, hogy érdemes-e ezt a házasságot fenntartani, mert láthatóan valami hiányzik neked.
Én csak annyit szeretnék jelezni, mint megfontolandó tényezőt, hogy a baromi új és izgis hűdefaszanő is pont ugyanolyan uncsi lesz pár év után, mint most a feleséged. Gondolom ő is volt egyszer új és izgi, aki nagyon megfogott, hiszen valószínűleg nem véletlenül vetted el. Aztán pár év, és már nem olyan érdekes, mert úgyis ott van. Na, pont ez lenne a másikkal is. Szóval ebből a szempontból gondolkozz egy kicsit azon, hogy megéri-e szétbarmolni a családodat érte.
Persze a gyerekeid attól még a gyerekeid maradnak, csak úgyis mindenki tudja, hogy az már nem lesz ugyanolyan többé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!