Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tökéletes életem van tökéletes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tökéletes életem van tökéletes családdal,mégis nagyon felkavart,hogy megismertem valakit. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

10 éve vagyok a párommal,nagyon jól megvagyunk, szex működik, kívánom és a legjobb barátomnak is tartom egyben. Már házasok vagyunk és van 2 kisgyerek is,akiket imádok és az életemet adnám értük. Szépen felépítettünk egy közös életet,amire nem lehetne panaszom. És most mégis borzasztóan érzem magam,mert néhány hónapja munkám során megismertem egy velem egyidős lányt,aki teljesen elvette az eszemet. Nem történt kettőnk között semmi, bár néha elég nehéz volt visszafognom magam. Fogalmam sincs,hogy ő hogy érezte,de nagyon egy hullámhosszon voltunk és eléggé az esetem is,valami nagyon megfogott benne. Már nem találkoztam vele egy hónapja,de egyszerűen nem tudom őt kiverni a fejemből és emaitt rossz embernek érzem magam. Néha megfordul a fejemben,hogy talán túl korán állapodtam meg a feleségem mellett,akivel viszonylag gyors ütemben haladtak a dolgok,mert ő idősebb nálam néhány évvel és nagyon családra és házasságra vágyott már. 30 éves vagyok, a szóban forgó lány velem egyidős.

Nem tudom,hogy mit kellene tennem,mert már érzés miatt is úgy érzem,hogy a feleségem nem ezt érdemli, ugyanakkor nem tehetek róla,hogy valaki a semmiből megjelent az életemben és ezt váltotta ki belőlem. Egyrészt nem szeretném eldobni a családomat,mert imádom őket, másrészt még sosem éreztem hasonlót és nem akarom évek múltán is bánni,hogy nem léptem. Orlodok,mert azt hittem,ha már megszakad a kapcsolat,akkor pár nap alatt kimegy a fejemből,de minél jobban telik az idő,annál jobban zavar a hiánya és írnék neki,hogy mi van vele..

aug. 27. 15:04
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs,ő hogy érez. Szerintem ő sem tudja,hogy bennem ez van,legalább is azt,hogy ilyen szinten. 1-2 viccesebb bók néha kicsúszott a számon , azokra vagy nem vagy szintén viccesen reagált.
aug. 27. 17:27
 22/52 anonim ***** válasza:
21%
Ne beszéljen vele!!! Hagyja békén! A két gyerekével foglalkozzon!!! Váljon el és ne tegyenek tönkre 4 embert maguk körül mert a kérdezőnek áll a bré!!! Amúgy ha nem bírod ki a fellángolást akkor minek a francnak beszélgettél vele munkán kívül? Elmúlik, csak nem kell tőle beszarni. Maximum 1 év, de lehet 2 hónap is nyugodtan. Nyilván ha annyira áll a retkes farkad akkor meg válj el! Ne légy még nagyobb görény mint vagy. Van mit.🫡
aug. 27. 17:28
 23/52 anonim ***** válasza:
68%
Neki szinte tuti, hogy semmit nem jelent. Tetszik, nevettél vele, és beleképzelsz mindent, amit hiányozni hiszel az életedből. Ezen minden férfi átmegy.
aug. 27. 17:29
 24/52 anonim ***** válasza:
70%

Én is írtam, hogy váljatok el, az a legtisztább mód. Hiába lenne rád vevő a nő bújkálni kéne. Hogyan akarod megoldani 2 pici gyermek mellett? Az egyik még 1 éves se van.

Hát nekem helyedben a bőr lesülne a pofámról, hogy 2 kicsi gyermek mellett én leálltam "ismerkedni" más foglalt nővel ahelyett, hogy kerültem volna mint lejegyeztem már.

Olyan bűntudatom lenne, hogy kiábrándulnék nemcsak belőle, de még magamból is. Te meg még cseverészni akarsz vele?

Nem csoda, hogy jól elhordanak téged mint a #24 tette mert felháborító amit csináltál és készülsz véghezvinni.

Nem szereted a feleséged és egyáltalán nem becsülöd meg az életet ami adatott neked.

Nem is baj, csak akkor legyen már benned annyi, hogy elválsz és nem a háta mögött csalod meg...

aug. 27. 17:48
 25/52 anonim ***** válasza:
22%
Amúgy amikor valakivel ilyen van, nem szörnyed el saját magán? Ha velem ekkora klisé történne, magam előtt szégyellném, hogy ilyen kis basic bitch vagyok. Többre tartom magam a birkáknál, és magasak magammal szemben az elvárásaim.
aug. 27. 17:56
 26/52 anonim ***** válasza:
72%
Fellángolás lehet a leírtak alapján, nagyon korán kötelezted el magad. Nem írnék rá, mert nem tudhatod ő mit érez, plusz, ha normális csaj, akkor szòba sem jöhetsz nála, a családod miatt. Ez van 🤷‍♀️
aug. 27. 18:03
 27/52 A kérdező kommentje:
Nem beszéltem vele munkán kívül.. sofőr vagyok és sokszor kísérő van az emberekkel, ő volt az egyik. De már más vizekre evezett.. akkor beszélgettünk,ha "üresen" mentünk egy csoportert..
aug. 27. 18:05
 28/52 anonim ***** válasza:
77%

Egyszerre el vagyok képedve, és mégsem (mert a gyakori egy ilyen hely) hogy milyen durván beszélnek egyesek a kérdezővel.

Minek úgy tenni, mintha ez a nehéz szitu nem fordulna elő tényleg, ahogy ő is mondja, szép párkapcsolat mellett is? Ez a megbélyegzése információt, segítséget kérőknek nem segít azon, hogy ne forduljanak rossz irányba a dolgok...

Kérdező, én úgy emlékszem, ez a videó igazán jó és empatikus a témában:

https://www.youtube.com/watch?v=aqO5xWe1z9g

aug. 27. 18:06
 29/52 anonim ***** válasza:
16%

Hiába van lepontozva a 24-es válaszom akkor is igazam van. Annyira idegesítő a kérdező viselkedése, hogy még jobban káromkodnék. Jobban sajnálom a családját mint ő saját maga. Nem lehet felfogni hogy ha nem szereti a feleségét akkor miért más nőnél kompenzál. Válni kell. Az a nő egyáltalán nem biztos, hogy ágyba bújna vele, de az már igen, hogy majd keresni fog más nőt szexre mert annyira nem bír magával! Nem nézi se a 2 gyerekét, se a feleségét, se a nő párját. Olyan marhára nehéz ellenállni? Nem az ha az embernek van lelke és gerince! A hűség döntés kérdése és ő már akkor elcseszte amikor leállt vele "poénkodni" aka flörtölni!!! Most se ő parancsol a retkes 🌲 rkának hanem a 🌲rka neki hiszen rá akar írni! Ahelyett, hogy letiltaná, nem nézegetné és a házasságát hozná rendbe, törődne a gyerekeivel, vagy elválna.

Majd ha nem válsz el te semmirevaló kérdező és a gyerekeid köpködni fognak rád , hogy te a 🌲rkad miatt képes voltál félredugni akkor te is köpj egyet fel és állj alá. Hányingerem van tőled. 🤮

aug. 27. 18:08
 30/52 anonim ***** válasza:
90%

29-es voltam:

-Lenne egy olyan meglátásom, hogy szerintem gyakran előfordul, hogy nem is igazán a másikba szeret bele valaki, hanem abba, ahogy a másik látja őt. Az "új nő" nemcsak hogy izgalmasabb és újabb és titokzatosabb lehet, hanem egyszersmind te is az vagy számára. Rengeteg rossz tulajdonságodról múltbeli ciki sztoridról, kudarcaidról nem tud. És könnyebb a legelőnyösebb formánkban megjelenni egy futó ismeretség előtt, mint a társunk előtt, akivel az életünket éljük. Ennyi idő alatt a lyukas zokni hordáson át a "ma fáradt vagyok, csak TV-zek és magam köré morzsázom a chipset"-en át látott már mindent.

Szerintem érdemes ilyen szitukban ilyenkor ezen is elgondolkozni. Nem lehet, hogy erről van szó? Mert akkor a fellángolás önbizalomhiányból fakad, amit meg úgyse tudna az "új nő" sem megoldani, ezt magadban kell orvosolni.

-Egy nagyon boldog, elköteleződő kapcsolat is lemondásokkal jár. Azzal, hogy azt az utat választod, amit a társaddal együtt jársz, számtalan másik útról lemondasz. Sosem tudod meg, "mi lett volna ha", de nyilván, ezeknek az utaknak is meglettek volna a maguk jó és rossz oldala. De akkor sem kapsz választ rá, hogy "mi lett volna ha", meg "milyen lennél ha". Természetes, hogy ez a legkiegyensúlyozotabb párkapcsolatban is időnként fáj, vagy nyomaszt. Mert az áldozathozatal időnként ilyen érzés. De többek között pont emiatt gyönyörűszép dolog elköteleződni valaki mellett, és újra és újra igent mondani rá, akár akkor is, amikor megjelenik egy másik, izgalmasnak tűnő ajtó oldalt.

-Az érzéseidről nem te döntesz. De ha esetleg úgy döntesz, hogy a másik nővel meg akarod próbálni, az már a te felelősséged lesz, hogy ezt etikusan tetted-e,tisztán új kapcsolatba kezdve, vagy sem.

-Szerintem ilyen érzések esetén rengeteget segít a letisztázás, az alapos elgondolkodás. Könnyebb úgy hűségesnek maradni, ha nem homokba dugja a fejét az ember, hanem alaposan át meri gondolni, mi lehet ezeknek az érzéseknek az oka. A megértés megkönnyebbülést okozhat, amivel ezeket az érzéseket is könnyebb elviselni, amíg el nem múlnak.

aug. 27. 18:27
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!