Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tökéletes életem van tökéletes családdal,mégis nagyon felkavart,hogy megismertem valakit. Mit kéne tennem?
10 éve vagyok a párommal,nagyon jól megvagyunk, szex működik, kívánom és a legjobb barátomnak is tartom egyben. Már házasok vagyunk és van 2 kisgyerek is,akiket imádok és az életemet adnám értük. Szépen felépítettünk egy közös életet,amire nem lehetne panaszom. És most mégis borzasztóan érzem magam,mert néhány hónapja munkám során megismertem egy velem egyidős lányt,aki teljesen elvette az eszemet. Nem történt kettőnk között semmi, bár néha elég nehéz volt visszafognom magam. Fogalmam sincs,hogy ő hogy érezte,de nagyon egy hullámhosszon voltunk és eléggé az esetem is,valami nagyon megfogott benne. Már nem találkoztam vele egy hónapja,de egyszerűen nem tudom őt kiverni a fejemből és emaitt rossz embernek érzem magam. Néha megfordul a fejemben,hogy talán túl korán állapodtam meg a feleségem mellett,akivel viszonylag gyors ütemben haladtak a dolgok,mert ő idősebb nálam néhány évvel és nagyon családra és házasságra vágyott már. 30 éves vagyok, a szóban forgó lány velem egyidős.
Nem tudom,hogy mit kellene tennem,mert már érzés miatt is úgy érzem,hogy a feleségem nem ezt érdemli, ugyanakkor nem tehetek róla,hogy valaki a semmiből megjelent az életemben és ezt váltotta ki belőlem. Egyrészt nem szeretném eldobni a családomat,mert imádom őket, másrészt még sosem éreztem hasonlót és nem akarom évek múltán is bánni,hogy nem léptem. Orlodok,mert azt hittem,ha már megszakad a kapcsolat,akkor pár nap alatt kimegy a fejemből,de minél jobban telik az idő,annál jobban zavar a hiánya és írnék neki,hogy mi van vele..
29
Hát igen, egyetértek. Mintha minden válaszadó itt patyolat lenne... Gondolom sose gondolt még senki semmire, se vágy nem támadt benne, se semmi hasonló.
A Kérdező kiírt egy komoly problémát, amivel szembesült és szeretné megoldani valahogy.
Megesik, hogy az a màsik kedvesebb,làgyabb, nőiesebb,egy hízelgő mondata jelenti a napi hajsza közepén a megnyugvást.Azért, mert te is csak emberből vagy.Valójàban mindenki erre éhezik, csak a többség azon az úton jàr, amit elvàr tőle a tàrsadalom.
Amúgy én beszélnék a lànnyal.Megkérdezném,ő mit érez, mit gondol.
Először is derítsd ki, hogy a lány hogyan érez irántad? Lehet, hogy azóta szerelmes valaki másba.
A másik gondolatom az, hogy ne legyen lelkiismeret furdalásod így, hogy nem is volt köztetek semmi.
Sokan durván vélekednek rólad, pedig még ők is lehetnek (sokan lesznek is) szerelmesek valaki másba.
Van sok igazság a különböző válaszokban.
Szerintem azt lenne jó tudni, hogy biztos, hogy olyan jól működik-e a házasság mint gondolod? Biztosan ő-e az igazi társad? Mik az őszinte vágyaid?
Amúgy az ilyen helyzetek arra jók, hogy kiderüljön az igazság. Vagy felismered, hogy ami olyan szépnek és jónak látszik, az nem biztos hogy neked jó, vagy hogy van másfajta élet is. Szerintem rengeteg olyan élet van, ahol csak egy bizonyos listát pipálgat az ember. Pedig néha egészen más dolgok számítanak... Mennyi mosoly vagy nevetés van a napodban például.
Vagy ez egy próbatétel és az a vége, hogy megerősödik/újjászületik a házasság, család, szerelem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!