Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem egyenlőségjelet tesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem egyenlőségjelet tesz a hobbija meg az én munkám között. Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Végre az a munkám, amit szeretek csinálni. Sokat melóztam érte, tanultam egy csomót munka mellett, de sikerült.

Számítógép előtt dolgozom, kreatív munkakör. A családom nem támogatott különösebben benne (a férjem se), de nem is ellenezték vagy ilyesmi. Csak mikor vizsgáim voltak vagy sok volt a dolgom, kértem, hogy kicsit segítsen be jobban a háztartásban, de ezt nem tette meg. Rábólogatott, de nem tette meg végül sosem, mindig rám hárult minden, ami előtte is.

A lényeg, hogy most már hogy ebben a szakmában dolgozom, hirtelen sikereim is lettek, erre én sem számoltam ilyen gyorsan. Csomó munkám van, válogathatok is, épül a karrierem. Itthonról dolgozom, a magam főnöke vagyok.

A férjem munkanélküli jelenleg. Kitalálta pár éve, hogy ő youtube-er akar lenni. Én alapból támogattam ezt (azért, mert elég specifikus csatornát akar, amire lenne kereslet szerinte, nem ökörség, és tényleg ért a témához, amiről készítené), viszont egyszerűen nem csinált ebben semmit. Mindig az volt, hogy ő kijelentette, be kell szereznie ehhez dolgokat (drága mikrofon, drága kamera, sok egyéb apróság), de konkrétan az évek alatt nem töltött fel egy videót sem, nem haladt semmivel. Sok-sok órát tölt gép előtt, miközben dolgozom, látom, hogy mémeket küldözget nekem messengeren, meg mindig meséli, hogy milyen videókat nézett neten... Közben állítja, hogy folyamatosan dolgozik a videóin, de ha szó szerint 2-3 éve ennek nincs eredménye, akkor nehéz elhinni.

Én el tudnám fogadni, hogy a youtubeerkedés egy munka, de ahhoz csinálni kellene, kőkeményen, de ennek nincs nyoma.

Sokszor kérem a férjemet dolgokra, és sokszor hárít azzal, hogy ő most dolgozik a videóin. Ha mondom, hogy dolgozom, mondja, hogy ő is. Ma a munkámat csináltam kora reggeltől estig, és mikor a férjem megkért volna valamire, jeleztem neki, hogy nem fog menni, mert nagyon fáradt vagyok. Erre elkezdi, hogy ő is fáradt, ő is egész nap dolgozott. Konkrétan tudom, hogy ez nincs így. Itt már kifakadtam, hogy én vagyok a pénzkereső, az én munkámból van a kenyér az asztalra, szóval jó lenne, ha nem tenne egyenlőségjelet aközé, hogy ő a laptopja előtt ül, meg aközé, hogy én dolgozok.

Nagyon összevesztünk, vérig sértődött, hogy én lenézem őt.

Szerintem ez egyszerűen tény. Konkrétan rosszul esik, hogy a kemény munkámat és belefektetett energiáimat úgy kezeli, hogy csak ülök a gép előtt, mint őt. Akárhányszor megyek oda hozzá, mindig a facebookot látom megnyitva, vagy hogy youtube videókat néz.

Szerinte én vagyok a bunkó és lekezelő, és ugyanannyit ér, amit ő csinál, mint amit én, és szerinte az is munka, amit ő csinál. (Kiemelem: nem a youtube-erkedést nem tartom annak, hanem hogy ezzel a címszóval nem csinál semmit, videókat se. Talán létrehozta a csatornáját youtubeon és ennyi.)

Szerintetek?

febr. 4. 21:54
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem becsül meg téged. Konkrétan nem vesz komolyan. Úgy, hogy te tartod el őt. Ő meg gyerek módjára viselkedik, mintha te lennél az anyja. Ehhez az is hozzátartozik, hogy a háztartásba se segít mint egy kamasz.

Miért vagy vele? Konkrétan ad hitelt a szavadnak...

febr. 4. 22:00
 2/31 anonim ***** válasza:
97%
Ha gyerek nincs, miért vagy ezzel a szerencsétlen élősködővel? (Már amennyiben nem a szokásos kamukérdés.)
febr. 4. 22:04
 3/31 anonim ***** válasza:
97%

Semmi értelme egy olyan kapcsolatnak, ahol nincs tisztelet, márpedig a férjed nem tisztel téged. A párom és én is kreatív munkakörökben dolgozunk, több hobbink is ehhez köthető, de meg se fordulna egyikünk fejében sem, hogy ezek miatt kevesebbnek tartsuk a másikat és mi is tudjuk, hogy mi az, ami munka, és mi az, ami "csak" hobbi.

Eltartod, aztán még ő az, aki teszi az agyát, holott nincs miért. Ez az ügy már most halott és ha vele maradsz, a későbbiekben csak rosszabb lesz.

febr. 4. 22:09
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

#1 vagyok

Rosszul írtam. Helyesen: konkrétan NEM ad hitelt a szavaidnak.

febr. 4. 22:10
 5/31 anonim ***** válasza:
85%
Konkrétan minek tartod őt? Hogy esténként rád feküdjön, ki-be húzgálja a farkát aztán bealudjon? Vagy, hogy összetakaríts utána? Vagy egyáltalán, mit tesz bele a kapcsolatba, hogy ez neked megéri? (Amúgy szerintem a világ szégyene, amikor egy pasit egy nő tart el, ennél nincs lejjebb, nekem egyből kiszáradna a méhem).
febr. 4. 22:22
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

"A családom nem támogatott különösebben benne (a férjem se)" elég volt idáig olvasni, persze vég olvastam. Már itt elgondolkodtam volna jó emberrel vagyon e együtt.

N 32

febr. 4. 22:40
 7/31 anonim ***** válasza:
97%

Pusztán irígy a sikereidre. Ezért lekezelő. Na mwg mert hagyod.

Szóval igazad neked van, de ettől még leszel boldog.

Egyébként nekem is az a véleményem, mint itt az egyik válaszolónak, férfit nem tartunk el. Csak azt akit megszülünk és őt is csak addig, amig tanul.

febr. 4. 23:21
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

Jól értem?

2-3 év alatt egy videót sem töltött fel, egy fillért nem keresett és 100%-ig te tartod el, mint egy óvodást?

Áruld már el: aranyból van a farka, vagy mi tart mellette?

febr. 4. 23:40
 9/31 anonim ***** válasza:
97%

Ha még nincs gyereketek akkor azt javasolnám nektek közösen ne is legyen! Ne legyél gyerekét egyedül nevelő elvált szülő.

A férjed fejben még nem nőtt fel. Egy döglusta egopista, anyuci kicsi fiacskája. Aki mindig csinál valami "nagyon fontosat" s megszokta, hogy anyuci mindent megcsinál helyette, de hisztizik ha megkérdezik kész van-e már a leckéje. A saját értékrendjében ő van középen, a mondatai úgy kezdődnek "én" nem pedig úgy hogy "mi" (figyeld csak majd meg). Közben a saját (lustaságból fakadó) kudarcait rávetíti másokra. Mikor volt olyan amikor elismerte, hogy bármiben is hibázott? (számold meg, szerintem nem túl sok ilyen lesz)

Az a típus, aki ha eddig nem nőtt fel ez után sem fog. Nem fog elmenni dolgozni 10 év múlva sem, s ugyanúgy nem fognak ama videói elkészülni sohasem (vagy ha igen, akkor csinál egyet, majd leül mint az iszap megint hosszú időre).

febr. 5. 00:01
 10/31 anonim ***** válasza:
97%

Tegyél te is egyenlőségjelet! Át a munka, amiből még lehet élni. Fizesse mindennek a felét, vagy lehet csomagolni!

Soha a büdös életben nem fog elmenni dolgozni és nem fog házimunkát csinálni. Ugyanis melletted nincs rá szükség. Lehet, hogy duzzogsz, balhézol, de megcsinálod helyette. Gyakorlatilag van egy nagy gyereked.

febr. 5. 06:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!