Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem egyenlőségjelet tesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem egyenlőségjelet tesz a hobbija meg az én munkám között. Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Végre az a munkám, amit szeretek csinálni. Sokat melóztam érte, tanultam egy csomót munka mellett, de sikerült.

Számítógép előtt dolgozom, kreatív munkakör. A családom nem támogatott különösebben benne (a férjem se), de nem is ellenezték vagy ilyesmi. Csak mikor vizsgáim voltak vagy sok volt a dolgom, kértem, hogy kicsit segítsen be jobban a háztartásban, de ezt nem tette meg. Rábólogatott, de nem tette meg végül sosem, mindig rám hárult minden, ami előtte is.

A lényeg, hogy most már hogy ebben a szakmában dolgozom, hirtelen sikereim is lettek, erre én sem számoltam ilyen gyorsan. Csomó munkám van, válogathatok is, épül a karrierem. Itthonról dolgozom, a magam főnöke vagyok.

A férjem munkanélküli jelenleg. Kitalálta pár éve, hogy ő youtube-er akar lenni. Én alapból támogattam ezt (azért, mert elég specifikus csatornát akar, amire lenne kereslet szerinte, nem ökörség, és tényleg ért a témához, amiről készítené), viszont egyszerűen nem csinált ebben semmit. Mindig az volt, hogy ő kijelentette, be kell szereznie ehhez dolgokat (drága mikrofon, drága kamera, sok egyéb apróság), de konkrétan az évek alatt nem töltött fel egy videót sem, nem haladt semmivel. Sok-sok órát tölt gép előtt, miközben dolgozom, látom, hogy mémeket küldözget nekem messengeren, meg mindig meséli, hogy milyen videókat nézett neten... Közben állítja, hogy folyamatosan dolgozik a videóin, de ha szó szerint 2-3 éve ennek nincs eredménye, akkor nehéz elhinni.

Én el tudnám fogadni, hogy a youtubeerkedés egy munka, de ahhoz csinálni kellene, kőkeményen, de ennek nincs nyoma.

Sokszor kérem a férjemet dolgokra, és sokszor hárít azzal, hogy ő most dolgozik a videóin. Ha mondom, hogy dolgozom, mondja, hogy ő is. Ma a munkámat csináltam kora reggeltől estig, és mikor a férjem megkért volna valamire, jeleztem neki, hogy nem fog menni, mert nagyon fáradt vagyok. Erre elkezdi, hogy ő is fáradt, ő is egész nap dolgozott. Konkrétan tudom, hogy ez nincs így. Itt már kifakadtam, hogy én vagyok a pénzkereső, az én munkámból van a kenyér az asztalra, szóval jó lenne, ha nem tenne egyenlőségjelet aközé, hogy ő a laptopja előtt ül, meg aközé, hogy én dolgozok.

Nagyon összevesztünk, vérig sértődött, hogy én lenézem őt.

Szerintem ez egyszerűen tény. Konkrétan rosszul esik, hogy a kemény munkámat és belefektetett energiáimat úgy kezeli, hogy csak ülök a gép előtt, mint őt. Akárhányszor megyek oda hozzá, mindig a facebookot látom megnyitva, vagy hogy youtube videókat néz.

Szerinte én vagyok a bunkó és lekezelő, és ugyanannyit ér, amit ő csinál, mint amit én, és szerinte az is munka, amit ő csinál. (Kiemelem: nem a youtube-erkedést nem tartom annak, hanem hogy ezzel a címszóval nem csinál semmit, videókat se. Talán létrehozta a csatornáját youtubeon és ennyi.)

Szerintetek?

febr. 4. 21:54
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

A családom nem támogatott különösebben benne (a férjem se), de nem is ellenezték vagy ilyesmi. Csak mikor vizsgáim voltak vagy sok volt a dolgom, kértem, hogy kicsit segítsen be jobban a háztartásban, de ezt nem tette meg. Rábólogatott, de nem tette meg végül sosem, mindig rám hárult minden, ami előtte is. - ezért vonta le a legtöbb ember akövetkeztetést, hogy ez a kapcsolat sz.r. Igazán kedves életed párjától, hogy ugyan nem ellenezte, de egy szalmaszálat nem tett azért, hogy támogasson, vagy legalább ne akadályozzon közvetetten pl. azzal, hogy a vizsgák mellett legalább besegített volna abba, amit egyébként is neki kellett volna vinnie felesben...Ez az egyik pont.

A másik meg az, hogy egy motiválatlan nulla, belesüpped a nihilbe, míg te szárnyalsz, és nyilván irigy a sikereidre annak ellenére, hogy az égvilágon semmit nem tesz a sajátjaiért.

Ilyen ember előbb -utóbb téged is durván le fog húzni, mert nem fogja bevenni a gyomra, hogy ott vagy mellette, jobb vagy nála, még úgy is, hogy nemhogy nem segít, de neked még ott van a klasszikus női akadálypálya is a háztartással.Nem fogsz tudni örülni a sikereidnek, pénznek, mert ő meg majd elkeni a kedved valamivel. Hiszen te minél sikeresebb vagy, az ő nullasága annál jobban látszik majd.

febr. 5. 10:43
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Neked van igazad. Egyébként a youtube és facebook nem hobbi hanem kemény ráfüggés és egyáltalán nem akar dolgozni mert lusta disznó. Természetesen rád mutogat, de azért, hogy ne ússzon reflektorfényben, ne kelljen szembenéznie azzal amilyen.

Nem tudom mi lesz a vége, de helyedben már rég elhagytam volna ha ő egyáltalán sehol nem dolgozik.

febr. 5. 11:21
 23/31 anonim ***** válasza:
0%
Ha én férfiként keresek 150 ezret alja munkával az ugyanaz mintha 800 ezret keresnék?mert hát na,az akarat meg van,a nök mégis különbséget tesznek köztem meg a vállalkozók közt ez az oldal lesz lassan a hova klónja
febr. 5. 12:51
 24/31 anonim ***** válasza:

"A férjem sem" - eddig olvastam.

Miért vagy együtt egy munkanélküli senkiházival, aki még csicskáztat is??? Hagyd ott, válj el.

febr. 5. 20:35
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

"Mikor kitaláltam, hogy mivel akarok foglalkozni, támogatott, ösztönzött, hogy tanuljak. Aztán kezdődött, hogy mikor egyre több lett a tanulásra szánt időm, akkor alig segített valamit, nem vett át dolgokat. "

Magyarul, KURVÁRA NEM tamogatott

febr. 5. 21:55
 26/31 anonim ***** válasza:
0%
Hova-hoxa
febr. 5. 22:33
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is volt hasonló. 3 műszakban dolgoztunk mindketten én operátor voltam férjemnek menőbb pozíciója és jóval magasabb alapbére volt. Egy hónapban minden túlórára bementem ő egyre sem és valahol 60-80k-val keresett csak többet. Nagyon elkenődött akkor. De nála ez hasznára vált ma már 2x annyit keres, mint akkor és ha nem is az összesre, de legalább 2 túlórára bemegy.

Sok külföldi videót nézek ott azt tanácsolják a nőknek, hogy hagyják a diplomát a munkahelyen (ne villogj a férjednek a tudásoddal és sikereddel, mert irigy lesz és nem fog működni a házasság).

Szomorú, hogy a férfi nem FÉRFI akar lenni a NŐ mellett csak annak akarja érezni magát, ezért sok nőnek meg kell játszania, hogy kevesebb.

Féltékeny a sikeredre rossz értelemben. Ha az elmúlt félév alatt nem tett azért, hogy munkát találjon ezután sem nagyon fog. Az hogy 21 éve együtt vagytok az főleg neked jelent valamit. Aki fontos nekünk azt nem lefelé húzzuk, hanem felfelé.

febr. 6. 21:54
 28/31 anonim ***** válasza:
92%

#27 Ez csak a kisfiúkra igaz... Nekem semmi bajom nincs azzal, hogy a feleségem diplomát szerez lassan. Azzal se volt gondom, amikor 3-szor annyit kerestem, mint ő. Azzal se, amikor ő másfélszer annyit keresett, mint én. Szerintem egy bizonyos tudatossági szint felett a pénz elenyésző tényező lesz egy kapcsolatban, ha alapvetően nincsenek különösebb anyagi gondok és mi se vagyunk gazdagok, sőt... :D

Egy ideje mondjuk nagyjából ugyanannyit keresünk, de előtte munkanélküli volt kb. 2 hónapig, az se zavart, sőt én mondtam neki, hogy inkább hagyja ott az állását ami szétcseszi lelkileg és pihenjen egy ideig, majd talál másik munkát. Most kapott egy ajánlatot, ahol megint kb. másfélszer annyit fog keresni, mint én, ha felveszik.

febr. 7. 08:07
 29/31 anonim ***** válasza:
0%
28 faterod a kisfiú
febr. 7. 12:27
 30/31 anonim ***** válasza:
67%
#29 Ha te a férfiasságodat a partneredhez képesti kereseti arányban méred, akkor sajnos kisfiú vagy. :D
febr. 7. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!