Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyenlőségjelet lehet tenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyenlőségjelet lehet tenni aközé, hogy egy nő után nem érdeklődnek a férfiak, illetve hogy egyértelműen nem szép, nem vonzó?

Figyelt kérdés
2017. jan. 19. 19:45
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

Igen.

Én elég kövér voltam, még most is, de 9 kilót már ledobtam. Eddig csak úgy léteztem a világba, most már egyre többen engednek előre, mosolyognak rám.

Érdekes módon tök szar érzés.

2017. jan. 19. 19:47
 2/8 anonim ***** válasza:
47%
Nem. Ha egy nő után tényleg egyáltalán nem érdeklődnek a férfiak, annak csak valami nagyon komoly mentális probléma lehet az oka, ami azonnal meglátszik.
2017. jan. 19. 19:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Én nőként így vagyok ezzel. Szerintem nem vagyok se szép, se ronda. De az biztos, hogy nagyon félénk, visszahúzódó vagyok és ez eléggé meg is látszik rajtam. Engem szerintem emiatt "nem vesznek észre" főként.
2017. jan. 19. 20:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen.

Ismerek olyan nőt, aki nagyon szép, vonzó és mégsem érdeklődnek iránta, mivel ilyen jégkirálynő stílusa van. Elég zárkózott, nem nagyon enged közel magához senkit, a napja nagy részét otthon tölti, alig mozdul ki, ha netán valaki mégis próbálkozik nála, az is hamar feladja, mert egész egyszerűen képtelenség a közelébe férkőzni. Persze sokan mondják, hogy az elérhetetlen vonzó, de ez max ideig-óráig működik.

2017. jan. 19. 20:03
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Persze. A nő egyedüli értékmérője a szépsége.
2017. jan. 19. 20:04
 6/8 anonim ***** válasza:
A feleségem kifejezetten csinos nő. Arcra a Liptai Klaudiára hasonlít,szamba oktató szóval a teste is etalon.És érdekes hogy a férfiak valahogy tartanak tőle. Nagyon kedves de nem kacérkodik vagy teszi magát,idegen szemmel olyan áttörhetetlen fal veszi körül.Szóval szép de mégse gerjednek rá a férfiak.
2017. jan. 19. 20:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen.

Pár válaszolónak: Hagyjuk már azt a retardált szöveget, hogyha valaki jól néz ki, annál nem próbálkoznak. Próbálkoznak, csak lesz*rja a jelentkezőket az illető. Aztán szépen leépíti őket. Ez NEM egyenlő azzal, hogy nem próbálkoznak!

2017. jan. 19. 21:14
 8/8 Diavolino44 ***** válasza:
Nagyjából igen, illetve az aktivitás hiánya, pl lehetsz a legszebb no a világon, ha agorafobias vagy es félsz kimozdulni a négy fal közül.
2017. jan. 19. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!