Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha kb ennyire szép nők tetszen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kb ennyire szép nők tetszenek akkor nagy kihívás a társkeresés?

Figyelt kérdés
[link]
2017. jan. 4. 10:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%
Attól függ, te milyen vagy.
2017. jan. 4. 10:56
 2/11 anonim ***** válasza:

Ismerek egy csajt, aki alkatra ugyanilyen, még arcra is hasonlít. Leszbikus.

Szóval nála nem igen rúgsz labdába. :)

Ha ennyire a külső a meghatározó a párkeresésnél, akkor minden esetben nagy kihívás, és tök mindegy, hogy a fétised az izmos csaj, a szőke, a vörös, a kövér, a nagymellű, vagy bármi egyéb. Túlságosan leszűkíted a szóba jöhető partnerek számát, és kicsi rá az esély, hogy találsz olyat, akivel kölcsönös az érdeklődés, és hosszú távon is összeillő páros vagytok.

2017. jan. 4. 11:03
 3/11 A kérdező kommentje:
igen, csak hogy nehéz tudatosan eldönteni hogy mit találjunk vonzónak.
2017. jan. 4. 11:11
 4/11 anonim ***** válasza:
A szép nővel is ugyanígy van.
2017. jan. 4. 11:14
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát ha Te is ilyen szinten kisportolt és jól karbantartott testtel rendelkezel, akkor szerintem lehet esélyed. Kevesen hajlandóak valóban rááldozni az idejüket, hogy jól nézzenek ki, így eleve kisebb a választék, ha Te is kigyúrt vagy, kevesebb a versenytárs, jobb esélyekkel indulsz, ... Szóval jah, hajrá!
2017. jan. 4. 11:20
 6/11 anonim ***** válasza:
43%
Hát ennek a csajnak olyan a karja, mint egy férfi kar. Az arca teljesen átlagos. Nem mondanám szépnek.
2017. jan. 4. 12:09
 7/11 anonim ***** válasza:
56%
Ez a nő szerintem nem is szép. Úgy néz ki, mintha direkt férfi hormonokkal kezeltetné magát, semmi nőies nincs rajt.
2017. jan. 4. 12:47
 8/11 anonim ***** válasza:
39%

nagy kihívás, mert kevés az ilyen lány

kicsi kihívás, mert sok pasinak nem tetszik az ilyen és lehet nem kapnak annyi bókot mint más lányok

ha nem vagy sportos és nem is akarsz az lenni, akkor nehéz, mert nekik ez nagyon fontos.

2017. jan. 4. 13:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem kevés az ilyen lány mert én is ilyen vagyok
2017. jan. 4. 21:26
 10/11 A kérdező kommentje:
9-es, kamu :P
2017. jan. 5. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!