Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nőnél az elvárás?

Figyelt kérdés
Társkeresőn azt néztem, nőknél többnyire az van nekik megadva, hogy olyan személyt keresnek akiknek van: Egyetem, vagy Főiskolai végzettségük. Hát nekem egy sincs ezek közül, de mégis havi 1miskát megkeresek, ami meg is marad. Persze nem Magyarországon. Most én ebből azt szűrőm le, azért keres olyas valakit mert ezekkel a végzettségekkel sokat keres. Hát mekibe esetleg, tescoba pénztárosként, ja oda való a főiskola meg az egyetem, ide kerülnek úgy is mert nincs kilátásuk, előrelépésük hogy mit kezdjenek magukkal.

2017. jan. 4. 00:45
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem nem ezen fogsz elbukni.
2017. jan. 4. 00:49
 2/25 A kérdező kommentje:
A másik meg sok az elvárásuk, de azt nem nézik, hogy neked is van valami, ne ők legyenek az elsők, te ne beszélj mással, te csak vele, de ő találkozhat fűvel,fával. Most ez normális egy nőnél szerintetek??
2017. jan. 4. 00:51
 3/25 anonim ***** válasza:
93%
Nem diplomat varnak el, hanem egy minimalis muveltsegi, kulturaltsagi szintet, ami nagyobb esellyel fog elofordulni a diplomasok koreben, mint egy szakmunkas eseteben. De ez nem jelenti azt, hogy nincs kivetel.
2017. jan. 4. 00:57
 4/25 anonim ***** válasza:
95%

Ne haragudj, de hadd kérdezzem meg, hogy egy ennyire buta, ostoba, csőlátású, szűk látókörű, frusztrált, komplexusos nőgyűlölő ember hogy a fenébe tud 1 millió forintot eltenni havonta bárhol a világon?

Intelligens emberek meg hajtják havi 2-300-ért. Az eszem megáll.

2017. jan. 4. 01:05
 5/25 A kérdező kommentje:
#4 es az irigy :D :D Imádom, elküldöm a bérpapírom is ha érdekel kedveském
2017. jan. 4. 01:08
 6/25 anonim ***** válasza:
94%
Mire legyek irigy? Hogy képtelen vagy szót érteni a nőkkel, hogy írni nem tudsz, vagy hogy szöveget értelmezni? Azt kérdeztem, mivel foglalkozol, nem bérpapírt vagy bármi egyebet értem, hülyegyerek.
2017. jan. 4. 01:15
 7/25 A kérdező kommentje:

Jajj a 6os :D Kiégetett.

Meg sem kérdezted amúgy de mind1. És minek hülyézel? A másik meg nagyon felkaptad a vizet, a bérpapírt azért írtam, mert nem hiszed el,hogy tényleg ennyit keresek.

2017. jan. 4. 01:24
 8/25 anonim ***** válasza:
92%
1 miskát megkeresel külföldön, az egy szakmunkás bér Németországban. Ott úgy is kezelnek téged mint egy külföldi szakmunkást. Itthon lehet király vagy belőle. De amikor megy a titán mérnök informatikus és keres 3-5 millát havonta, mert vannak ilyen országok, akkor meg ugyanott tartasz státuszban mint itthon, még egy honfitársaddal szemben is.
2017. jan. 4. 01:25
 9/25 anonim ***** válasza:
93%
Olvasd már el, te szerencsétlen! :D A 4-es válasz összetett mondata egy kérdés. Sehol nem vontam kétségbe, hogy ennyi pénzt keresel, de azt egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy ennyire hülye vagy.
2017. jan. 4. 01:31
 10/25 A kérdező kommentje:
Jól van 9.es Amúgy meg nem is ez volt a kérdés, ha tudnál olvasni te szerencsecsomag. Mit dolgozok meg hol. Kit érdekel mit dolgozik meg hol? Ember, annyira buta vagy, hogy keresel max 150et, szopod a kukit, és irigykedsz itt, mert gondolom egy b4lfék pasit fogtál ki, aki nem megy nap-mint nap veled vásárolni új rucikat.
2017. jan. 4. 01:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!