Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nőnél az elvárás?

Figyelt kérdés
Társkeresőn azt néztem, nőknél többnyire az van nekik megadva, hogy olyan személyt keresnek akiknek van: Egyetem, vagy Főiskolai végzettségük. Hát nekem egy sincs ezek közül, de mégis havi 1miskát megkeresek, ami meg is marad. Persze nem Magyarországon. Most én ebből azt szűrőm le, azért keres olyas valakit mert ezekkel a végzettségekkel sokat keres. Hát mekibe esetleg, tescoba pénztárosként, ja oda való a főiskola meg az egyetem, ide kerülnek úgy is mert nincs kilátásuk, előrelépésük hogy mit kezdjenek magukkal.

2017. jan. 4. 00:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
91%
Én férfi vagyok, és magamnak veszem a ruháimat, de te még mindig nem válaszoltál a kérdésemre, kamugép! ;)
2017. jan. 4. 01:39
 12/25 anonim ***** válasza:
90%
Ha azt írnák ki, hogy normális pasit keresnek azzal se lennél előrébb.
2017. jan. 4. 01:42
 13/25 A kérdező kommentje:
Ács a szakmám, na örülsz neki?
2017. jan. 4. 01:46
 14/25 A kérdező kommentje:
#12es pff.. értem
2017. jan. 4. 01:47
 15/25 anonim ***** válasza:
86%
Külföldön nem irreális az 1 millás bér, az pont egy szakmunkás bér, mint pl. ács. Ez fogadok, hogy Németország amúgy, vagy Svájc. Nem is ez a baj, de ott ez az átlagfizetés. Nem vagy társadalmilag ott több, mint ha itthon lennél egy ács. Mondom ezt úgy, hogy én is külföldben utazom mérnök infós diplomával, tudom milyenek a bérek. De te mint ember akkor is egy szakmunkás 0 vagy, akárhol is keresed a kenyered.
2017. jan. 4. 01:49
 16/25 anonim ***** válasza:
88%
Engem nem érint, neked kell örülnöd, hogy elvégezted a szakmunkást. De ötletem sincs, miért fizetne bármelyik cég egy ácsnak 3300 eurót havonta, amikor találna minden ujjára egy kelet-európait aki elvégzi ugyanazt 2000-ért.
2017. jan. 4. 01:50
 17/25 anonim ***** válasza:
27%

Nem biztos, hogy találna még egy ujjára sem 2000 Euro-ért olyan ácsot aki nem segg hülye. Ezért a munkáért a doljcsok kifizetik azt a 3 ezer ajrót. De attól még a lényegen nem változtat.

2017. jan. 4. 01:54
 18/25 BigGeorge ***** válasza:
81%

"Hát mekibe esetleg, tescoba pénztárosként, ja oda való a főiskola meg az egyetem"

Azért ha levágod az ujjad meló közben nem a tescos árufeltöltő fogja neked visszavarrni hanem egy orvos aki képzeld szintén egyetemet végzett. Vagy a gépeidet amivel dolgozol sem mekis krumplisütők tervezték hanem mérnökök akik mit végeztek el?

Én megértem mit akartál mondani és személyesen sem támogatom ezt a diplomát mindenkinek hozzáállást de azért na. Attól hogy te nem végeztél egyetemet még nem kell leszólni azokat akik igen mert nem kis meló egy közgazdász szakot sem elvégezni és lehet hogy neked nem menne.

De hogy a kérdésre is válaszoljak: Hagyd a francba a társkeresőket. A legrosszabb hely társkeresésre a társkereső. De ha mindenáron erőltetni akarod akkor egyszerűen rakj fel olyan képet ami anyagi jólétet sugároz és bumm meg van oldva - a társkeresős nőknél már helyére is kerültél a társadalmi rangsorban és már nem is érdekli őket a diploma.

2017. jan. 4. 02:24
 19/25 anonim ***** válasza:
87%
Hát azok a lányok, akik a te értelmi szintedhez valók, azok nem diplomát várnak el, hanem magas fizetést, és rohadtul leszarják milyen munkával szeded össze. Válogass azok közül, akik többre értékelik, hogy minden nap új ruhát veszel nekik, mint pl azt, hogy normálisan lehet veled beszélgetni sokmindenről...
2017. jan. 4. 03:05
 20/25 anonim ***** válasza:
87%
Eleve a feltételezés, hogy szerinted MINDEN nőnek diplomás férfi kell, mutatja, hogy egy sutyerák vagy. Hidd el, nálad nem a diploma hiánya a probléma, sokkal inkább az agy hiánya.
2017. jan. 4. 06:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!