Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Joggal várom el hogy főzzön,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Joggal várom el hogy főzzön, takarítson ha négyszer annyi a fizetésem?

Figyelt kérdés
Szóval elvárható-e hogy hétvégén főzzön és emellett takarítson valamint kivasalja a ruháimat annak tekintetében hogy a fizetésem négyszer több. A mosógépbe én is be tudok pakolni :)

2016. dec. 27. 21:43
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
94%
Ha nem varod hogy beszalljon minden penzevel, akkor igen
2016. dec. 27. 21:47
 2/43 anonim ***** válasza:
65%
Nem. Ez nem Nyugat-Európa, itt az is nagy dolog ha egy nő egyáltalán dolgozik. Én is mérnök vagyok és ennek megfelelő fizetésért is dolgozok, de csak annyi az elvárásom, hogy egy nő legalább dolgozzon valamit, akármit. Eladó is lehet, csak ne otthon üljön, hogy nehogy fellépjen nála az "unatkozó szépasszony" szindróma, tehát miközben dolgozik a férje, ő megcsalja a medence takarító fiúval.
2016. dec. 27. 21:48
 3/43 anonim ***** válasza:
93%

ha ő állandóan otthon van, akkor igen. Ha dolgozik, akkor nem.

Amúgy meg, miért is nem pakolsz te be akkor a mosógépbe? Vagy fizetsz meg egy bejárónőt?

2016. dec. 27. 21:48
 4/43 anonim ***** válasza:
91%

Vagyis mivel te jól keresel, ő -a kis senki- legyen a rabszolgád, mert te megérdemled

Ha nekem mondaná ezt valaki, az lenne az utolsó mondata hozzám...

2016. dec. 27. 21:50
 5/43 anonim ***** válasza:
94%

* ja, én dolgozok, sokszor hétvégén is

2016. dec. 27. 21:53
 6/43 anonim ***** válasza:
90%
Nem értem a kérdést.. Te tartod el? Mert ha mindketten ugyan úgy dolgoztok, ő is fizeti a számlák felèt, rámegy a fizetèse, akkor a hazimunka is feleződik, szóval nem jogos. Viszont ha úgymond te tartod el teljesen, akkor elvárható. Valamint az, hogy 4x többet keresel, akkor 4x nehezebb is? mert ha pl fárasztóbb, leterhelőbb munkát csinál, akkor lehetnél tekintettel rá, abban az esetben, ha a fentebb említettek közül az első áll fent. Szval nekem ez az indoklás elég karcsú, nem elég részletes ahhoz hogy jogosnak vagy jogtalannak itéljem meg. Azt sem nem írtad, de te vagy a pasi vagy a nő, mert lehet egyèrtelműnek hangzik, de sose lehet tudni.
2016. dec. 27. 21:54
 7/43 anonim ***** válasza:
25%

a kerdesed jo. azt mondanam hogy butasag amit irsz,de valahol igazad van. csak nem elvarni kell hanem mindenki megteszi amit tud.

nalunk is ez van sokszorosat keresem mint a parom, azt neha gondplkodnom kell hogy magyarazzam meg neki hogy segitsen ebben abban.

2016. dec. 27. 21:54
 8/43 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem az hogy 4x vagy 5x vagy 100x annyit keresel attól még NEM várhatod el. Kit érdekel mennyit keresel? Ő is 8 órát dolgozik nem? Ha viszont eltartod őt esetleg részmunkaidős melója van, tanul vagy ilyesmi (bár ilyen nincs mivel írtad hogy négyszer annyit keresel) akkor jogosan elvárhatsz egy kis segítséget. Vagy ha mondjuk ingyen lakik nálad akkor is besegíthet. De csak mert többet keresel attól még nem várhatod el tőle.
2016. dec. 27. 21:59
 9/43 anonim ***** válasza:
19%
Ha házias,otthon is marad és szívesen csinálja, akkor nem.De ha nem ilyen típusú nőt fogsz ki,akkor szívás.
2016. dec. 27. 22:00
 10/43 anonim ***** válasza:
92%

A párom is úgy gondolkozik mint a kérdező.

Annyi a különbség, hogy én még tanulok, mellette gyakornokként dolgozok ( kb 70ezer Ft-ot keresek). 10 év a korkülönbség köztünk, szóval ő jól keres mert kijárta a ranglétrát.

Havi 20ezret adok bele a rezsibe és ennyit kér tőlem anyagilag. Mondván h a többiből ruházkodjak és takarékoskodjak. Szóval ő fizeti a számlák jórészét.

Cserébe én mosok, fözök, takarítok. Sosem kért rá konkrétan, viszont így érzem korrektnek.

Ez jól működik, mert fáradtan hazajön és meleg étel várja, ragyog a lakás.

Viszont a gyakornoki állásom nem adnám fel, mert szakmai tapasztalat szükséges. Ő maga se várja el hogy háztartásbeli legyek és nem is szeretnék

22L

2016. dec. 27. 22:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!