Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Joggal várom el hogy főzzön, takarítson ha négyszer annyi a fizetésem?
ha ő állandóan otthon van, akkor igen. Ha dolgozik, akkor nem.
Amúgy meg, miért is nem pakolsz te be akkor a mosógépbe? Vagy fizetsz meg egy bejárónőt?
Vagyis mivel te jól keresel, ő -a kis senki- legyen a rabszolgád, mert te megérdemled
Ha nekem mondaná ezt valaki, az lenne az utolsó mondata hozzám...
* ja, én dolgozok, sokszor hétvégén is
a kerdesed jo. azt mondanam hogy butasag amit irsz,de valahol igazad van. csak nem elvarni kell hanem mindenki megteszi amit tud.
nalunk is ez van sokszorosat keresem mint a parom, azt neha gondplkodnom kell hogy magyarazzam meg neki hogy segitsen ebben abban.
A párom is úgy gondolkozik mint a kérdező.
Annyi a különbség, hogy én még tanulok, mellette gyakornokként dolgozok ( kb 70ezer Ft-ot keresek). 10 év a korkülönbség köztünk, szóval ő jól keres mert kijárta a ranglétrát.
Havi 20ezret adok bele a rezsibe és ennyit kér tőlem anyagilag. Mondván h a többiből ruházkodjak és takarékoskodjak. Szóval ő fizeti a számlák jórészét.
Cserébe én mosok, fözök, takarítok. Sosem kért rá konkrétan, viszont így érzem korrektnek.
Ez jól működik, mert fáradtan hazajön és meleg étel várja, ragyog a lakás.
Viszont a gyakornoki állásom nem adnám fel, mert szakmai tapasztalat szükséges. Ő maga se várja el hogy háztartásbeli legyek és nem is szeretnék
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!