Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Joggal várom el hogy főzzön,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Joggal várom el hogy főzzön, takarítson ha négyszer annyi a fizetésem?

Figyelt kérdés
Szóval elvárható-e hogy hétvégén főzzön és emellett takarítson valamint kivasalja a ruháimat annak tekintetében hogy a fizetésem négyszer több. A mosógépbe én is be tudok pakolni :)

2016. dec. 27. 21:43
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
8%
rabszolgasors.:DD én azt se értem, hogy valaki milyen értékrendet követ, hogy jut el odáig, olyan felfogásra, hogy egy kis szivességért vagy apróságért arra a következtetésre jusson hogy rabszolgasors. De ez más országokba tényleg nem is kérdés nőktől. Ez természetesen jön. Lát egy piszkos tányért elmossa. S nem húzza a száját és süpped bele hogy jaj neki milyen nehéz, meg hogy az mossa el aki otthagyta.. Elvi, emberi kérdés.
2016. dec. 27. 23:17
 32/43 anonim ***** válasza:
82%
Én sosem értem, miért a fizetéshez kötik ezt, miért nem a fáradtság mértékéhez. ha ő kevesebbet keres, abból az következik, hogy dolgozik. Ergo pont ugyanolyan fáraadt, nem?
2016. dec. 27. 23:22
 33/43 anonim ***** válasza:
75%
Kiről van szó? Azt elfelejtetted írni. A bejárónő esetében természetesen, hiszen ezért fizeted.
2016. dec. 27. 23:22
 34/43 anonim ***** válasza:
10%
Egy kapcsolatban egy nőnek kell takarítani,mosni ,vasalni,főzni,mosogatni.Én is dolgozom s ha hazamegyek.Takarítok,begyújtok,boltbamegyek,főzök,mosogatok,mosok s nem altomatával mert nemszeretem.Gyorsabban kimosok tárcsással vagy kézzel amit kell.Ha hazajön a párom megcsinálom a fürdő vizét.Eléteszem az ételt.Elpakolok utánna.Fürdök.Aztán mindennap megmaszírozom a hátát.S alvás.. Lenne ha tudnék aludni.Egy nőnek ez a dolga.S nem attól függ ki mennyit keres.Egy férfinek s nőnek is megvan a maga dolga.Az már más kérdés ha van idelye akkor besegít,de ez nagyon ritka.
2016. dec. 27. 23:23
 35/43 anonim ***** válasza:
71%
sosem értem, mikor azzal érvel egy férfi, hoyg eznem akkora feladat. ha így van, miért nem csinálja meg ő?
2016. dec. 27. 23:24
 36/43 anonim ***** válasza:
68%
Ez nem a fizetésen múlik. Intelligencia kérdése. Minek szolgálna ki, hogyha ő is ugyanúgy húzza 8 órán át az igát, és akkor otthon meg mind a ketten ugyanolyan fáradtak vagytok, akkor ne hárítsd már át rá. Szerintem
2016. dec. 27. 23:26
 37/43 anonim ***** válasza:
50%
Azt nem írta a kérdező 32. honnan tudod hogy ő egész héten nem ugyanezt csinálja hétvégét leszámítva fáradtan?
2016. dec. 27. 23:26
 38/43 anonim ***** válasza:
73%
37, hát épp ezért kell felezni
2016. dec. 27. 23:28
 39/43 anonim ***** válasza:
77%
Belegondolva én főzök majdnem minden nap (amikor nem, akkor rendelünk). De ha a férjem előadná, hogy ezt azért kellene megtennem, mert többet keres, onnantól rendelhetne a fene sok pénzéből. XD
2016. dec. 27. 23:32
 40/43 anonim ***** válasza:
87%

"Egy kapcsolatban egy nőnek kell takarítani,mosni ,vasalni,főzni,mosogatni.Én is dolgozom s ha hazamegyek.Takarítok,begyújtok,boltbameg

yek,főzök,mosogatok,mosok s nem altomatával mert nemszeretem.Gyorsabban kimosok tárcsással vagy kézzel amit kell.Ha hazajön a párom megcsinálom a fürdő vizét.Eléteszem az ételt.Elpakolok utánna.Fürdök.Aztán mindennap megmaszírozom a hátát.S alvás.. Lenne ha tudnék aludni.Egy nőnek ez a dolga.S nem attól függ ki mennyit keres.Egy férfinek s nőnek is megvan a maga dolga.Az már más kérdés ha van idelye akkor besegít,de ez nagyon ritka.

A válasz 30%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 48%-ban hasznos válaszokat"

Ahha, persze, higgyem is el, hogy nő vagy... A seggędet ne nyalják ki véletlen? És akkor a férfiak feladatát is elsorolnád kérlek? :) Vegyük számításba azt is, hogy nem mindenki lakik kertesházba, a házimunka meg mindig van, télen-nyáron, nem úgy mint a fűnyírás.

2016. dec. 27. 23:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!