Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Joggal várom el hogy főzzön, takarítson ha négyszer annyi a fizetésem?
Tehát ő kap 100e-et, te pedig 400e-et, ezt fizetésnapon összeteszitek, bevásároltok egész hónapra, befizetitek a számlákat és a maradékot elosztjátok 50%-50% arányban?
IGEN : ez esetben szerintem jogos az elvárásod
NEM : ez esetben a vicc kategóriába tartozik a kérdésed
----
Az én családomban a tiedhez hasonlatos a helyzet, édesanyám kap 94e-et, faterom 286e-et. Számlákat, bevásárlást, házimunkát, egész család ruházkodását, stb. édesanyám intézi a fizetéséből vs. faterom napi 3000-et költ cigire (havi 90 000Ft) a többit alkoholra költi, de elvárásai a tiedhez hasonlóak és az indok is egyező!
Kérdező válaszolj kérlek őszintén! Te is egy öntelt, narcisztikus alkoholista vagy?
ha normálisan keres valaki, akkor alkoholista..
ahamm.. ha meg nincs akváriumja akkor meleg. :)
"ha normálisan keres valaki, akkor alkoholista.."---Szerintem nem és szerinted???
A stílusából a fateromra ismertem, aki kemény alkoholista, az csak egy morzsa a hasonlóságukban, hogy jól keresnek :)
"ahamm.. ha meg nincs akváriumja akkor meleg. :)"---Ezzel igazolod magad anyukád előtt??? Mellesleg tudok 2 leszbi csajról, akiknek van akváriumja, tehát ezt sem hozhatod fel többet kifogásként :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!