Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Joggal várom el hogy főzzön,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Joggal várom el hogy főzzön, takarítson ha négyszer annyi a fizetésem?

Figyelt kérdés
Szóval elvárható-e hogy hétvégén főzzön és emellett takarítson valamint kivasalja a ruháimat annak tekintetében hogy a fizetésem négyszer több. A mosógépbe én is be tudok pakolni :)

2016. dec. 27. 21:43
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
Azért én örülök, h a férjem megbecsülni a munkám a nem túl magas fizetésem ellenére... Éppen pár hete mondta, hogy mennyire tisztel azért, amit csinálok. Szerencsére az én 8órám ér annyit a szemében, mint az övé.
2016. dec. 27. 22:30
 22/43 anonim ***** válasza:
9%
18. na látod, itt már az a baj, hogy a rabszolgaságra asszociálsz ha egy kis házimunkát kérnek tőled. Meg szerintem elég bugyuta dolog a háztartás beli dolgokat összekötni a kapcsolattal..
2016. dec. 27. 22:33
 23/43 anonim ***** válasza:
38%

Nem tiszta, hogy a negyszer nagyobb fizubol hogyan reszesul a parod, ha leirtad volna, hogy a kulfoldi nyaralasokat, hatalmas, modernul berendezett lakast, uj(abb) autot, heti 1-2 vendegloben kajalast a te fizudbol fizettek es ezekbol o is ugyanugy reszesul, valoszinu, hogy az eddigi valasolok maskent altak volna a kerdeshez.

Tanulj meg normalis, ertekes, minosegi vitaindito kerdeseket megfogalmazni, ha mar fizetnek erte!

2016. dec. 27. 22:35
 24/43 anonim ***** válasza:
71%

NEM!!!

Nem a cseléded, hogy le kelljen dolgoznia. Gondolom ő is sokat dolgozik, a háztartás meg közös. Mit szólnál ha elvárná a páros hogy mosogasd utána a sz*ros gatyát mert te kevesebbet keresel de dolgozol a családodért? Erről ő nem tehet és otthon ki kell venni a részed neked is...

Szánalmas vagy...

2016. dec. 27. 22:39
 25/43 anonim ***** válasza:
párod*
2016. dec. 27. 22:40
 26/43 anonim ***** válasza:
68%
Mennyit vonsz le a különbözetből a házimunkáért? A maradékot le kell sopnia? :D
2016. dec. 27. 22:43
 27/43 anonim ***** válasza:
74%
#22 Nem rabszolgaság, ebből áll a házimunka. Lehet nem egyszerre csinálsz mindent, de így is el vesz jó pár órát a napodból, míg a párod hazajön ès ül a tv elött. Amúgy meg nem összekapcsolás, ha együtt élsz valakivel, az ezzel jár. mint mondtam, nem varázslattal működik a dolog, nem kèt csettintès.. Ez egy olyan dolog ami befolyásolja a párkapcsolatot, akár tetszik, akár nem. Megnèzném ha mindig el lenne tőled várva napi 8 óra meló után, vagy hétvègèn amikor pihennél, hogy az egèsz napod rámenjen arra, hogy rendbevágd a lakást, mert ha úgy vesszük az plusz egy nap munka. Ha napokra lebontjuk, akkor egy nap több óra, ami összeadva az egész hetit , kitesz egy egèsz munkanapot. Ha egy hètvège alatt akarod megcsinálni, akkor meg tuti rámegy. Amíg a másik kipiheni a hetet...
2016. dec. 27. 22:45
 28/43 anonim ***** válasza:
83%
Én ezért nem akarok gazdag faszit. Lenéző, azt hiszi, akkor a tökét kell nyalni. Mikor tőlem teljesen független, hogy mennyi pénzt kap a munkájáért. De nem érzem úgy, hogy engem büntetni kéne ezért.
2016. dec. 27. 22:48
 29/43 anonim ***** válasza:
19%
27. Itt arról van szó hogy hétvégente.. nem mindennap kell csinálni. Az meg szerintem nem olyan megterhelő dolog. Na meg amúgy is megosztás, egyik nap én csinálom másik nap ő, vagy egyik héten én másik héten ő.. ilyen egyszerü lenne, csak tartani lenne nehéz egyenlően.
2016. dec. 27. 22:58
 30/43 anonim ***** válasza:
0%

nekem ez olyan furcsa.

vilag eletemben olyan not akartam akivel felezek mindent. hazimunkat is.

addig minden jo volt ameddig a rajuk eso feladatbol en magamra vallaltam at. de amikor felirtam hogy nekik mi lesz a feladatuk, mert ugye felezunk, valahogy maris nem lett a mosogep bekapcsolasa rabszolgasors.

mino meglepetes.

2016. dec. 27. 23:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!