Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Joggal várom el hogy főzzön,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Joggal várom el hogy főzzön, takarítson ha négyszer annyi a fizetésem?

Figyelt kérdés
Szóval elvárható-e hogy hétvégén főzzön és emellett takarítson valamint kivasalja a ruháimat annak tekintetében hogy a fizetésem négyszer több. A mosógépbe én is be tudok pakolni :)

2016. dec. 27. 21:43
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
84%
Ez sokkal inkább a munka mennyiségétől függ, nem a fizetéstől szerintem. Nálunk elég hullámzó, melyikünk mennyi időt tölt a munkájával, amelyikünk jobban ráér, az dolgozik otthon. Most 2hónapja én látom el a háztartást, de 1 hét és a férjem fog jobban ráérni.
2016. dec. 27. 22:14
 12/43 anonim ***** válasza:
97%
Ha ő is ugyanúgy dolgozik 8-9 órát, ugyanúgy fáradt, ugyanúgy korán kel fel reggel és a nap nagyobb részét nem otthon tölti, akkor lényegtelen, hogy mennyi a fizetésetek, semmi jogod elvárni tőle, hogy a rabszolgád legyen. Fizess akkor bejárónőt, vagy valami, de egyébként attól még, mert több pénzt keresel, megtisztelheted az ő munkáját/idejét is azzal, hogy megosztoztok a mindennapi feladatokon, és akkor egyrészt egymásra is több időtök marad, másrészt meg valószínűleg a hálája és öröme is látványos lesz- mert sajnos manapság is még itt tartunk, hogy az ember lánya hálás lehet, ha nem minden házimunkát neki kell elvégeznie, még miután 10 óra kínlódás után végre hazaért (az munkába jutást is vegyük bele az időbe azért), miközben a kedves párja pontosan ugyanennyi (vagy akár kevesebb) időt töltött távol a háztól, mégis amint hazaért, leveti a cipőjét, fogja a sörét, és várja a vacsorát az orra elé. Nehogy egy poharat is el kelljen tennie, hát hogy képzeli a nő, hát ő négyszer annyit keres. Szánalom.
2016. dec. 27. 22:15
 13/43 anonim ***** válasza:
94%

Ha ő is dolgozik, akkor nem.

Társad van, nem házvezetőnőd.

2016. dec. 27. 22:15
 14/43 anonim ***** válasza:
11%
Hááát Sajnos ez idehaza nagy Luxus. Felhozol egy ilyen dolgot, ami egyébként eredetileg is női szerep kéne hogy legyen, akkor húzzák a szájukat, fáj a lelkiviláguk, és még te érezd magad kellemetlenül és veszélyben a kapcsolatot hogy azzal zsarol hogy hát akkor találj magadnak olyat.. Pedig amúgy tényleg nem egy akkora hatalmas nagy elvárásról van szó. Férfi vagyok de én még is szivesen összevágok netről receptről olyan kaját ami túl tesz még egy szakácson is pedig semmi előképzettségem nincs. Na meg ez valahol belülről kéne hogy jöjjön. Az alkotás öröme, hogy csinálsz valamit ami olyan jól sikerül és másoknak is adhatsz.. Sajnos sok nő nem képes erre. Lassan már tényleg odajutunk hogy minden kis piti dolgot a férfi csináljon, vegyen keze alá minden létező dolgot, A drága nőci meg ennek a haszonélvezője, és még ostorral is csapja a hátad ha nem tetszik neki.
2016. dec. 27. 22:16
 15/43 anonim ***** válasza:
86%

A kérdés az, hogy a házvezetőnődről van szó, és ez esetben megfizeted-e, vagy a szerelmedről?

Előbbi esetben természetesen teljesen jogos elvárás.

Utóbbi esetben a munkamegosztás normális esetben közös megegyezés és kompromisszum eredménye, és nem a fizetés nagyságától függ.

2016. dec. 27. 22:20
 16/43 anonim ***** válasza:
81%

Ez nem a penztol fugg. Ha o teljes allasban dolgozik nem varhatsz el semmi tobbet mint amihez kedve es igenye van. Azert mert nem keres jol attol meg ugyanugy elfarad mint te. Igy a hazimunka is delezodik.

Megkerheted szepen dolgokra esetleg csinalhatjatok egyutt oket de olyan alapon hogy 4x annyit keresel elvarni nem lehet semmit ha amugy a masik is dolgozik. Ha o nem dolgozik akkor.igen hisz akkor az a munkaja. ( nem szamitva ide ha van baba mert akkor szerintem a baba a munkahely es nem az apa!)

2016. dec. 27. 22:22
 17/43 anonim ***** válasza:
92%
Utolsó: Majd amikor a wc-t takarítod, arról is ugyan ilyen átélèssel áradozz. A házimunka nem merül ki a főzèsben. Ahhoz be kell vásárolni, el kell mosogatni utána, stb ami meg nem főzés, porszívózás, felmosás, seprés, portörlès, mosás, Wc takarítás, fürdő takarítás, Teregetés, vasalás, ablakpucolás.. Ès mèg SOK más dolog, amit ti olyan termèszetesnek vesztek. A ruhák se varázsolódnak a szekrénybe kivasalva maguktól...
 18/43 anonim ***** válasza:
92%

#14: Ez nem szerepkör kérdése, és végképp nem alkotóvágyé.

A nő meg nem attól lesz nő, hogy a férfi szinte a rabszolgájaként bánik vele.

19/43 anonim ***** válasza:
83%
17-es vagyok ès a 14-esnek üzentem az előzőt.
 20/43 anonim ***** válasza:
10%
munkamegosztas az is hogy egyik tobbet keres es meg tudnak elni, a masik beosztja a penztbfou takarit etc.
2016. dec. 27. 22:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!