Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok jogos, alapvető elvárásnak a saját nemetek és a másik nem tagjaival szemben (külön-külön), a saját korosztályotokban?
Másik nem (nem saját korosztály, mert szerintem a 25 éves pasik nem ilyenek, max az idősebbek):
- Dolgozik, munkakeresőben vagy phd
-A bulin kívül más is érdekli
-Van némi fogalma a világ működéséről
-Nem eszi meg a kosz, tud magáról gondoskodni
Saját nem, saját korosztály: ugyanezek
25/N
Megint más a téma, ha nekem tetsző férfiakról van szó. Nőkkel szembeni általánso elvárásról megint nem tudok írni, mert az nem az enyém lenne. A párom elvárásait, bármik legyen is azok, úgy tűnik teljesítem.
- hűséges
- őszinte
- szexuálisan vonzó(számomra)
- értelmes(nem kell, hogy valami agyonművelt nagyokos legyen, bőven elég, ha érdeklődő, nyitott a világra, szóval ne legyen buta, primitív, beszűkült)
- szorgalmas
- odaadó
34/F
Az ég világon semmit nem várok el a másik nemtől. Így legalább nem tudnak csalódást okozni.
27F
Ne legyen: agresszív, szűk látókörű, gyáva, lusta, szélsőséges, önző, túlságosan otthon ülő, igénytelen, sótlan, humortalan, rosszindulatú, a véglegetekig makacs.
Legyen: humora, kreatív, önálló, udvarias, értelmes, törekvő, empatikus, őszinte, kommunikatív, önálló gondolkodással bíró, igényes, egyenes, gerinces, hibáit beismerni tudó.
Nem hátrány; határozott, magabiztos.
Utóbbi kettő nem esszenciális.
Köszönöm az eddigieket. Az eddigiek azt sugallják, hogy a két oldaltól pontosan ugyanazt várják az emberek. Ez reális?
#1 "Megint más a téma, ha nekem tetsző férfiakról van szó." Vajon hogy kerül a kérdés a "társkeresési problémák" kategóriába? :)
#4: Létezik-e olyan, aki ennek mind megfelel?
Azért nem azt írta, hogy repüljön, ezek elég hétköznapi dolgok.
Engem az érdekel, mit jelent ilyen vonatkozásban a szorgalmas, odaadó?
#1 vagyok
Alapvető elvárásokról volt szó, ezeket leírtam.
Ha azt írnám, fontos hogy jó embernek tartsam és felnézzek rá: az nem elvárás, és még csak nem is tulajdonság, hanem inkább maga a személy.
Persze jó ha van humora, de a humorérzék nem csak úgy működik, hogy engem nevettet meg, hanem úgy is, hogy adott esetben velem nevet. (Vagy én nevetek azon, hogy ő hogyan nevet.) Fontos még az őszinteség, talán ez még felkerülhetett voln a listára.
"Azért nem azt írta, hogy repüljön, ezek elég hétköznapi dolgok."
Külön-külön igen, de azért egy személyben egyszerre... hát, szerintem én nem ismerek ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!