Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanátok az első randin, illetve szeretnétek, ha a másik elmondaná?
Esztétikai probléma...
Lehetne hogy ne mismásolj?! Hanem elmondd nekünk hogy konkrétan mi a bajod? Mert nem mindegy hogy púpos vagy, vagy mondjuk gerincferdülésed van.
Én a nyíltságnak és az őszinteségnek vagyok a híve, a saját problémáimról se szoktam titkolózni, persze nyilván nem tukmálom rá a másikra kéretlenül, hogy mittomén, van egy enyhe lágyéksérvem, de ha szóba kerülne egy ilyen téma, akkor simán megemlíteném. Persze tudom, hogy ezzel kilógok a sorból a nagyon, mert az emberek 90%-a nem ilyen, de nekem ez a nyitottság a természetes, és engem zavarni is szokott, ha a másik fél nem ugyanilyen nyitottsággal viszonyul hozzám.
Én nem tartom korrektnek és egyenes dolognak az ilyen beetetős randizgatást, hogy már csak akkor jövök elő a frankóval, mikor a másik már esetleg komolyabb érzéseket táplál irántam.
Ez pont olyan, mint a zepter edényes előadásos átverések, odacsődítik a sok nyuggert, hogy minden ingyen van, semmiért nem kell fizetni, csak végig kell ülni az előadást, blabla, aztán már a helyszínen derül ki, hogy hát azért lenne itt egy jegy, amit meg kéne venni az előadásra, de ne aggódjanak, mert levásárolható az ára, stbstb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!