Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok, hogyan reagálnátok arra, hogy ha internetről történő első randin a nő azt mondaná, hogy nagyon szimpatikus vagy, szívesen találkoznék még veled, viszont holnap egy másik pasival is lesz randim?
Én nem igazán hiszek a versenyeztetésben. Nálam ez úgy van, hogyha mondjuk neten elkezdek beszélgetni egy lánnyal, mondjuk dumálunk 1 hetet, akkor addig nem kezdek beszélgetni mással, amíg ez az első nem forrta ki magát. A való életben ugyanez. Ebben közrejátszanak mondjuk egyéb tényezők is. Tudom, hogy hozzám türelem kell, nem azért, mert gyökér hülye vagyok, hanem más dolgok miatt. Nem hinném azt, hogy a lány engem választana úgy hogy velem vesződni kéne egy kicsit, a másikkal meg nem. Nyilván ebben van önbizalomhiány is.
Na hogy válaszoljak a kérdésedre is, nekem nem esne jól. Valószínűleg nem igazán akarnék ezután tovább ismerkedni, beszélgetni veled. Ha meg a randi után írnál, akkor valószínű azt hinném, hogy jó vagyok szamárnak, mert a ló nem jött össze. Ne ugorjatok rám emiatt, ez személyes vélemény, senkit nem kritizálok, csak én így gondolom. 23/F
azt, hogy paraszt. minek kell ilyesmit közölni?
fordított helyzetben annyit mondanék, hogy szerbusz.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!