Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha úgy érzitek első randin nem érdekel a másik mennyi időt maradtok illendőségből?
Természetesen végig!
Ezt jelenti az illedelmesség.
#1-vel értek egyet. Vakrandira nem megyek, akivel meg randizok, azzal azért teszem, mert előtte szimpatikus. Beszéltünk, megismertem, hasonló dolgok.
De tegyük fel, szerveznek nekem egy vakrandit. Végig maradok, eltöltöm vele vidáman az időt, beszélgetünk és ennyi. Egy első randitól sosem azt várom, hogy óriási szerelem lesz vagy hasonló. Azt várom, hogy megismerjük egymást és szórakozunk. Lényegében egy baráti találkozó, aminél mindketten esélyt adunk, hogy több is legyen.
Már én sem vakrandizom, de volt időszak. Ettől függetlenül van az a szituáció, amikor kiderülnek róla dolgok, ami totál lelomboz.
Régebben maradtam 1-1,5 órát, de erről már leszoktam. Nagy érték az idő, legutóbb addig maradtam, amíg rendeltünk, megittam a kávémat, fizettem, örültem, de blabla. ~15 perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!