Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/hölgyek, pasik/ férfiak! Vakrandin első blikk és kémia dönt vagy, hogy milyen a másik kiismerve?
Van, hogy az első blikk dönt, pl. ha a másik elfelejt szólni, hogy elől csak három foga maradt, az se egymás mellett és egy sorban.
Most őszintén, te se akarnál második randit...
Ha a képekhez képest az elvárásoknak megfelelsz, akkor nincs gáz. De ebbe beleértem azt is, hogy nem úgy mozogsz, mint egy reumás teve, nem dadogsz, nincs orbitális szájszagod, nem susi melegítőben és trikóban jelensz meg.
Ez is a kisugárzás része.
Innentől a beszélgetésen múlik, hogy lesz-e szikra vagy sem. Meg esetleg az első csókon, ha minden jól alakult.
A megérzéseknek jobban szoktam hinni, és igen sokszor első pillanatban lehet már tudni.
Amúgy szerintem kicsit túlreagálod ezt a "randi" szituációt. Virág is, meg érte menni, ajtónyitás, stb. Teljesen felesleges, inkább ne csináld.
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!