Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok jogos, alapvető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok jogos, alapvető elvárásnak a saját nemetek és a másik nem tagjaival szemben (külön-külön), a saját korosztályotokban?

Figyelt kérdés
Megkérném a válaszadókat, hogy lehetőleg ne a többiek válaszaira reflektáljon, hanem a saját véleményét (ill. nemét és lehetőleg korát) írja meg.

2016. dec. 1. 19:33
1 2
 11/18 Költőnő? ***** válasza:
Egyszer kettő kivételével volt egy ifjú.
2016. dec. 2. 20:03
 12/18 anonim ***** válasza:
Én egy csomót ismerek. Sőt, ha végiggondolom, a többség ilyen, akit ismerek. Nő létemre is ilyen vagyok. Szerintem ezek alap emberi tulajdonságok, ami alapján barátokat választok.
2016. dec. 2. 21:35
 13/18 A kérdező kommentje:
:D ja, hát akkor lehet, hogy alacsonyabban van a mércéd ezekben... pl. már őszintének nevezed azt, amit én még nem vagy ilyesmi
2016. dec. 3. 01:05
 14/18 anonim ***** válasza:
Ja, szóval csak ez a variáció lehetséges, az, hogy léteznek jó emberek, az nem? Fura gyerek vagy te.
2016. dec. 3. 01:53
 15/18 Költőnő? ***** válasza:
Nekem pl tényleg fontos az őszinteség. Oké, néha fáj, de az sem mindegy, hogy adja át az illető. Én mindig igyekszem diplomatikus lenni. Sosem a rombolás a célom vele. De amúgy nem csak párkapcsolatban, az összes választható emberi kapcsolatomban is.
2016. dec. 3. 06:36
 16/18 A kérdező kommentje:

#14: szerintem a te következtetésed fura :D csak arra gondoltam, lehet, hogy te többre tartasz másokat/magadat, mint mások. Ismerek olyan embereket, akik saját elmondásuk szerint őszinték, de emellett fenntartják a jogot arra, hogy erről időnként megfeledkezzenek, ha a pillanatnyi érdekük így kívánja. Ettől ők még őszintének tartják magukat.

#15: akkor te vlsz. kivétel vagy... a többséget ugyanis csak addig érdekli az őszinteség, amíg az tartalmában megfelel neki.

2016. dec. 3. 12:42
 17/18 Költőnő? ***** válasza:
Azért ne felejtsük el, hogy az őszinteséget sem árt helyén és okosan kezelni. Munkahelyen pl nem tartom minden esetben okos ötletnek. Aztán olyan ember is van, aki nem tudja, nem akarja érteni az őszinte szót. Mondjuk érdemes rá mindig törekedni mindentől függetlenül, de diplomatikus hozzáállás sem árt.
2016. dec. 3. 12:46
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem, értelmes ember vagyok, tudom, mit jelentenek a szavak. Értem, hogy neked ezek az alap emberi tulajdonságok soknak bizonyultak, és most próbálsz engem beállítani rossznak. Másképp te lennél az, és olyan nincs.

De tökéletes példa, te sem változtatsz, hanem ujjal mutogatsz, hogy biztos a másik hülye.

2016. dec. 3. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!