Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok jogos, alapvető elvárásnak a saját nemetek és a másik nem tagjaival szemben (külön-külön), a saját korosztályotokban?
#14: szerintem a te következtetésed fura :D csak arra gondoltam, lehet, hogy te többre tartasz másokat/magadat, mint mások. Ismerek olyan embereket, akik saját elmondásuk szerint őszinték, de emellett fenntartják a jogot arra, hogy erről időnként megfeledkezzenek, ha a pillanatnyi érdekük így kívánja. Ettől ők még őszintének tartják magukat.
#15: akkor te vlsz. kivétel vagy... a többséget ugyanis csak addig érdekli az őszinteség, amíg az tartalmában megfelel neki.
Nem, értelmes ember vagyok, tudom, mit jelentenek a szavak. Értem, hogy neked ezek az alap emberi tulajdonságok soknak bizonyultak, és most próbálsz engem beállítani rossznak. Másképp te lennél az, és olyan nincs.
De tökéletes példa, te sem változtatsz, hanem ujjal mutogatsz, hogy biztos a másik hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!