Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit csináljak vele, ha ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak vele, ha ennyire türelmetlen?

Figyelt kérdés
Adott egy betegség. Elmegy államiba, ahol szokás szerint kiderül, hogy semmi baja. Kezembe véve a problémát orvosnak állok és hetekig elemezgetem a papírokat, tüneteket. Rá jövök milyen további kivizsgálásra van szükség. Úgyse derül ki, mondta. Az összes vitamint, amit néztek neki hiánya volt belőle. Orvosként mondom neki, hogy minimum fél évig kell tömni magába a vitaminokat, mert nekem is volt vitaminhiányom. 2 hét szedés után hisztizik, engem hibáztat, hogy nem gyógyult meg még mindig. Nem lát fejlődést, nem ez a baja mondja. Majd beképzeli, hogy rákos.
ma 13:06
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Mi a kerdes? Dobd ki. Vagy kuldd el pszichologushoz. Mondom ezt kezelt hipochonderkent.
ma 13:09
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Első körben döntsd el, hogy orvos vagy-e...
ma 13:09
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Beképzeli, hogy rákos, te meg azt, hogy orvos vagy. Mindenkinek kell hobbi, fogadd el.
ma 13:24
 4/10 anonim ***** válasza:
62%

Kezdjük azzal, hogy attól, mert elolvastál pártíz cikket a neten, még nem lettél orvos. És kifejezetten káros, hogy te most ezt hiszed magadról. Az ugye megvan, hogy az orvosin 6 éven át (nem elírás, az orvosi 12 félév) tanulnak éjt nappallá téve? És akkor is még csak rezidensek lesznek, ahonnan további 3-6 év, mire tényleg orvosnak hívhatják magukat. Szóval... nem, te nem lettél orvos. Ettől függetlenül persze sok mindent megtanulhat az ember, és tök jó, hogy alapvető dolgoknak utána lehet járni, és tényleg hasznos, ha az ember mondjuk tudja, hogy mit érdemes tenni, ha másféllel magasabb a koleszterinszintje, de a diagnózis felállítása a legtöbb esetben ennél sokkal, de sokkal összetettebb.

Egyébként is rémesen rosszul közelíted meg a problémát. Azzal pont, hogy nem segítesz, ha tudálékoskodsz, és lekezelően viselkedsz. Egy hipochondert nem az fogja megnyugtatni, ha jól le**szod. Hanem akkor az, ha mondjuk - a higgadt nyugtatáson túl - ösztönzöd, hogy vizsgáltassa ki magát. Azt gondolja, hogy rákos? Nosza, menjen el rákszűrésre! Ott lesz a kezében a negatív papír, hidd el, százszor többet ér, mint a te önjelölt orvosi "tudásod".

ma 13:39
 5/10 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem vagyok orvos. Ha orvos lennék ki se derült volna a vitaminhiány. :D Nekem tudásom van és nem befenekelt könyvek a hátam mögött. :D
ma 14:51
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
És egy vitaminhiányból csinál hónapokig tartó cirkuszt? Komoly életetek lehet. Az első vérvétellel kiderül az ilyesmi.
ma 15:00
 7/10 A kérdező kommentje:
Pedig nem derült ki.
ma 15:06
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Mondvacsinált orvos meg a hisztis nője.

Megérdemlitek egymást

ma 15:12
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
#8 Nekem is ez jutott eszt. Két hülye. Unatkoznak, nincsenek problémáik meg életük.
ma 15:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez a bótós gyerek megint a körmös csajával... Agyhalott mind a kettő.
ma 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!