Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tökéletes életem van tökéletes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tökéletes életem van tökéletes családdal,mégis nagyon felkavart,hogy megismertem valakit. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

10 éve vagyok a párommal,nagyon jól megvagyunk, szex működik, kívánom és a legjobb barátomnak is tartom egyben. Már házasok vagyunk és van 2 kisgyerek is,akiket imádok és az életemet adnám értük. Szépen felépítettünk egy közös életet,amire nem lehetne panaszom. És most mégis borzasztóan érzem magam,mert néhány hónapja munkám során megismertem egy velem egyidős lányt,aki teljesen elvette az eszemet. Nem történt kettőnk között semmi, bár néha elég nehéz volt visszafognom magam. Fogalmam sincs,hogy ő hogy érezte,de nagyon egy hullámhosszon voltunk és eléggé az esetem is,valami nagyon megfogott benne. Már nem találkoztam vele egy hónapja,de egyszerűen nem tudom őt kiverni a fejemből és emaitt rossz embernek érzem magam. Néha megfordul a fejemben,hogy talán túl korán állapodtam meg a feleségem mellett,akivel viszonylag gyors ütemben haladtak a dolgok,mert ő idősebb nálam néhány évvel és nagyon családra és házasságra vágyott már. 30 éves vagyok, a szóban forgó lány velem egyidős.

Nem tudom,hogy mit kellene tennem,mert már érzés miatt is úgy érzem,hogy a feleségem nem ezt érdemli, ugyanakkor nem tehetek róla,hogy valaki a semmiből megjelent az életemben és ezt váltotta ki belőlem. Egyrészt nem szeretném eldobni a családomat,mert imádom őket, másrészt még sosem éreztem hasonlót és nem akarom évek múltán is bánni,hogy nem léptem. Orlodok,mert azt hittem,ha már megszakad a kapcsolat,akkor pár nap alatt kimegy a fejemből,de minél jobban telik az idő,annál jobban zavar a hiánya és írnék neki,hogy mi van vele..

aug. 27. 15:04
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
63%
Viszont élheti le sovarogva es unalomban az egesz eletet a kerdezo, ahelyett hogy kielegult es boldog lenne massal
aug. 27. 16:37
 12/52 anonim ***** válasza:
57%
Válj el, ilyen egyszerű. Szeretheted a gyerekeket válás után is.
aug. 27. 16:44
 13/52 anonim ***** válasza:
70%

A szerelmesnek nem lehet megmondani, hogy ne legyen szerelmes!

Kicsit várj, higgadj, néhány hónap múlva talán tisztább lesz a fejed, és tudsz döntést hozni a családodat illetően.

Van akinél 1 hónap alatt vége a "fellángolásnak", és van, akinél évek óta tart.

aug. 27. 16:45
 14/52 anonim ***** válasza:
87%

ezt a "tökéletes életem van tökéletes családdal" szöveget hagyjuk.

Ezt hagyd meg a közösségi oldalaknak, tudjuk, mindenkinek az van. Önmagában a családi élet nem boldogít, hiába mondták ezt neked, vagy hiába szajkózza ezt a társadalom, most megtapasztalhatod a bőrödön, hogy mennyire nem igaz. Első lépésként az önáltatás befejezésével kellene kezdeni.

Papíron elégedettnek kellene lenned, de hát mégsem vagy az, és ezzel nagyon sokan szembesülnek, pedig hát elvileg megvan minden.

Szerintem ez a szerelem inkább valamilyen hiányt/űrt tölt be benned, aminek érdemes lenne utána járni egy egyéni terápia keretében.

aug. 27. 16:47
 15/52 anonim ***** válasza:
66%
Ha a csaj nem keres, hagyjad békén.
aug. 27. 16:53
 16/52 anonim ***** válasza:
77%
A fellángolás évekig nem tart. Lejár maximum 1 éven belül.
aug. 27. 16:53
 17/52 anonim ***** válasza:
94%

11

Egyetértek.

Ha rendben lenne az életed Kérdező, akkor nem jönne ilyen erős hatás. Talán mást jelent a boldogság, mint amit eddig annak hittél. És az is igaz, hogy rengeteg "tökéletes család" van, de nem biztos hogy a szép ház, meg kert jelenti ezt.

aug. 27. 17:01
 18/52 anonim ***** válasza:
84%

Sok férfi nem gondolkozik. Inger szinten éli az életét. Amit megkíván, meg kell kapnia. Ezek állatias dolgok. Akkor jönnek csak rá, hogy nem érte meg, mikor elönti őket a post-nut clarity, és visszavedlenek emberré. Akkor mennek vissza bőgve a családhoz.

Milyen amőba szint ez.

aug. 27. 17:15
 19/52 A kérdező kommentje:
Nem akarok nozni,nem uj puncira vágyom. Én nem akartam ezt,csak megtörtént,megkedveltem és jól éreztem magam vele. Nyilván külsőre is megfogott,mert jól néz ki, de nap mint nap látni szép nőket az utcán is, munkában is, mégsem történik ez. Sosem voltam az a nagy csajozós típus. Szeretném értékelni és szeretni,amim van, de zavar,hogy most így érzek más iránt.. nem szeretnék elválni és sem a mi,sem az ő életét felforgatni. Ő is kapcsolatban van majd 10 éve.. én csak attól félek,hogy sokáig nem fog ez elmúlni,hiszen már eltelt egy hónap is hogy nem láttam,de nem tudom kiverni a fejemből. Nem tudom,mit tehetnék,ami segít ,hogy jobban tudjak az asszonyra és a gyerekekre koncentrálni. Minden szabadidőmet velük töltöm,nyaralni is voltunk, hétvégente programokat is igyekszünk csinálni,hogy ne legyenek olyan szürkék a hétköznapok. Bár ez a 2 kicsivel nem annyira egyszerű,a kisebb csak 1 éves lesz..
aug. 27. 17:21
 20/52 anonim ***** válasza:
49%
A másik nővel beszéltetek valamit? Lehet ős is hasonlóan érez, mint te.
aug. 27. 17:23
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!