Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
41/58 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm.Igen, meg is mondtam neki tegnap este, hogy már rájöttem, hogy nem érdeklem.Azt mondta, de..erre csak annyi volt a reakcióm, hogyha egy nyomorult mondatot nem képes azóta sem mondani, akkor mégis mit gondoljak?
Erre megint nem válaszolt azóta sem...ez van.Tavaly is elfelejtette, de utólag kaptam tőle egy bonbont, a névnapom is elfelejtette, de egy szál virágot akkor levett a kertből, és azt odaadta...Szerintem itt már ennyi...vannak persze viták, de már egyre kevésbé figyel rám..Ezekután pedig már nem is reménykedek..
Azért én kíváncsi lennék arra, hogy milyenek nálatok a hétköznapok...
2023. febr. 13. 08:59
43/58 A kérdező kommentje:
A hétköznapok? Hát így belegondolva nagyon egyformák, régen többet beszélgettünk, ha bajunk volt megmondtuk a másiknak- most, ha elmondom ki a bajom, elintézi annyival, hogy látom megint jó napod van, vagy hogy ne kezdjem megint..
Akkor gondolom az intimitás is hasonlóan jó köztetek.
2023. febr. 13. 10:08
45/58 A kérdező kommentje:
Hát valahogy így- mondjuk ebből a szempontból bonyolult a helyzetünk, mert nem együtt lakunk.Egy épület,egy udvar, de más bejárattal, kb 10 lépésre vagyunk egymástól.Ő ezt nehezményezi( mármint, hogy miért nem költözöm át teljesen hozzá..- egyszerű az ok- nem férnénk el, mert nekem van három gyerkőcöm az első házasságomból, akik hol ott, hol itt vannak).. Erre fogta azt is, hogy elfelejtette a szülinapom..
Hát azért az a pár másodpercnyi távolság nem hiszem, hogy indok kéne legyen... Ő se tudna hozzátok költözni?
2023. febr. 13. 11:22
47/58 A kérdező kommentje:
Ő avval ervel, hogy a sajátjában van, míg én bérlem az én részem.Tegyük hozzá, hogy nemrég még arról szóltak a terveink, hogy megvesszük az én részem, és az egészet egybenyitjuk...Ami a legjobban zavar- régen nem zavarta az a pár lépés, átjött, rámnézett, ott- ott aludt- most ha nem írok neki este se nézi meg mivan velem( pedig pl most pont tudta, hogy lázas voltam)..Így leírva még rosszabb látni mennyire eltávolodott..😪
48/58 anonim válasza:
Nálam ez válóok lenne, már bocs :D
2023. febr. 13. 13:08
#48 Értelmes ember eleve össze se házasodik olyannal, akivel még csak nem is tud együtt élni... az okok lényegtelenek. :D
2023. febr. 13. 13:49
avaly is elfelejtette, de utólag kaptam tőle egy bonbont, a névnapom is elfelejtette, de egy szál virágot akkor levett a kertből, és azt odaadta...
Szánalmas.
Veled se akar élni igazából, ha beteg vagy, sem érdeklődik.
Ő csak papíron a férjed.
2023. febr. 13. 13:53
Kapcsolódó kérdések: