Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok?
Ne haragudj de szerintem már abszolut nem érdekled. Sem érzelmileg, sem mint embert akivel mégiscsak együtt él:( Nem tudom mióta vagytok együtt de ez már minden csak nem boldog házasság.
Mi mindig hetekkel előbb készülünk a szülinapokra. A férjem már bő 1 hónappal előtte beírja a munkahelyén, hogy aznap szabadnap kell neki. Én is, és együtt töltjük. Eszünk a kedvenc kajáinkból+ az én kedvenc desszertemből, és nézünk valamit együtt, sorozatot vagy filmet.
Az ő szülinapján jön anyós is, van ebéd, torták, társasozunk is.
Az enyémet csak kettesben szoktuk ünnepelni, én nem szeretem a vendégséget. Mindezek 13 év után is, úgy hogy soha nem kellett figyelmeztetni sem.
Lehet durva lesz amit írok, de ez a kapcsolat a párod számára már nem létezik.
Akinek fontos a párja, felesége, férje, az nem felejt el se szülinapot, se évfordulót. Ez ennyi.
Tényleg jól írja előző, hogy már mint embert se érdekled. Ha csak egy idegen lakótárssal laknék együtt, és elejtené hogy születésnapja van, akkor is legalább szóban felköszönteném. Még ha semmi közünk se lenne azon kívül egymáshoz, mint hogy véletlenül együtt lakunk.
Ez az emberi minimum. Te ezt se kapod meg. Ez rettentő szomorú. Bármi más téren vannak emberi gesztusai feléd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!