Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy reagálnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés
Férjem megint elfelejtette a szülinapom.És mielőtt letámadtok,nem ajándékot várok, de egy puszi és Boldog Születésnap elég lett volna..Tavaly is ugyanez volt, akkor másnap szóltam neki, hogy nem esett jól, de idén már nem fogok, mert én érzem magam hisztisnek.Túlreagálom?

2023. febr. 9. 07:04
1 2 3 4 5 6
 31/58 A kérdező kommentje:
Aki még esetleg követi: nem akartam neki szólni, ahogy írtam is, de ma elszóltam magam, hogy megleptem magam egy akciós körömlakkal szülinapom alkalmából..mire kiejtettem esett le, hogy elszóltam magam..na mondom mar mindegy...Szerintetek szólt rá valamit is? Annyit, hogy jó- ezenkívül semmi...szerintem ezt már direkt csinálja..😪
2023. febr. 10. 19:46
 32/58 anonim ***** válasza:
100%
31. Hát szerintem ezek után te is feledd el az övét, hátha akkor jobban átérzi.
2023. febr. 10. 19:58
 33/58 anonim ***** válasza:
100%
Nem kapna tőlem ajándékot se Karácsonyra, se szülinapra, így. :)
2023. febr. 12. 14:52
 34/58 A kérdező kommentje:
Véletlen emeltem ki, de azért akit érdekel, leírom..tegnap összevitáztunk, és hozzámvágta, hogy két napja csak hallgatok.. megmondtam neki, hogy azért,mert rosszul esett, hogy megint elfelejtett, még úgy is, hogy kaptam csokit, meg virágot és facebookon is köszöntöttek..Annyi volt rá a válasza, hogy ő elfelelejtette..de azóta sem bökött oda egy fél mondatot sem, vagy adott akár egy puszit is..😪😪.ez most így még rosszabbul esik, pláne úgy, hogy elmondtam neki, nem vártam volna el semmit, csak hogy eszébe jussak..😪Ezek után mondjak én még neki valamit?
2023. febr. 12. 14:54
 35/58 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem annyit,hogy beadtad a válópert. Ez az ember egyáltalán nem szeret teged, nem néz téged semmibe.
2023. febr. 12. 14:59
 36/58 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a legjobb megoldás ha elválsz.
2023. febr. 12. 15:17
 37/58 anonim ***** válasza:
72%
Ugyan, az ilyen nem válik el. Imádja, hogy szenvedhet, imádja sajnáltatni magát.
2023. febr. 12. 16:10
 38/58 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönóm.Kedves utolsó, nem , az ilyen, ahogy írtad, tanácsért jön az oldalra, hátha valaki volt ilyen helyzetben,hogy tudjam, én fújom- e fel.
2023. febr. 12. 17:42
 39/58 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj de szerintem már abszolut nem érdekled. Sem érzelmileg, sem mint embert akivel mégiscsak együtt él:( Nem tudom mióta vagytok együtt de ez már minden csak nem boldog házasság.

Mi mindig hetekkel előbb készülünk a szülinapokra. A férjem már bő 1 hónappal előtte beírja a munkahelyén, hogy aznap szabadnap kell neki. Én is, és együtt töltjük. Eszünk a kedvenc kajáinkból+ az én kedvenc desszertemből, és nézünk valamit együtt, sorozatot vagy filmet.

Az ő szülinapján jön anyós is, van ebéd, torták, társasozunk is.

Az enyémet csak kettesben szoktuk ünnepelni, én nem szeretem a vendégséget. Mindezek 13 év után is, úgy hogy soha nem kellett figyelmeztetni sem.

Lehet durva lesz amit írok, de ez a kapcsolat a párod számára már nem létezik.

Akinek fontos a párja, felesége, férje, az nem felejt el se szülinapot, se évfordulót. Ez ennyi.

2023. febr. 12. 21:43
 40/58 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg jól írja előző, hogy már mint embert se érdekled. Ha csak egy idegen lakótárssal laknék együtt, és elejtené hogy születésnapja van, akkor is legalább szóban felköszönteném. Még ha semmi közünk se lenne azon kívül egymáshoz, mint hogy véletlenül együtt lakunk.

Ez az emberi minimum. Te ezt se kapod meg. Ez rettentő szomorú. Bármi más téren vannak emberi gesztusai feléd?

2023. febr. 13. 07:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!