Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok/ reagálnátok, ha a férjetek társkeresőzne?
Regisztrált sok helyre, és mint kiderült leírása szerint szexkapcsolatot keres.
Nem direkt ugyan, de sajnos láttam levelezést, találkozó valószínű nem történt, de most hátbatámadva érzem magam..😒
Huhh, hát ez elég gáz. Mondtad neki, hogy tudod? Honnan tudod, hogy nem találkoztak? Mit érzel jelenleg?
Javasolnám, hogy kezdjétek el rendbe tenni a házasságotokba azt, ami nincs rendben. Mondjátok el egymásnak mit kéne szerintetek a másiknak változtatni, beszéljetek. Ugyanez, ha csak a szexel van baj.
De ez csak akkor működik, ha mindketten akarjátok.
Köszönöm.Azt már eddig is tudtam, hogy fenntvan egy-két oldalon, mert mondták.Rákérdeztem, azt mondta, mikor párt keresett sok helyre regisztrált, már nem is foglalkozik vele.Elhittem.Most a gépén voltam kénytelen önéletrajzot írni, így jöttem rá.A találkozót nagyon akarta, de a csaj nem ért aznap rá..
Nemtudom neki elmondani, hogy tudom, próbálom azzal nyugtatni magam, hogy csak a szája járt, de este együttlét alatt elsírtam magam, alig tudtam kimagyarázni a nàthával.😪
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!