Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogy reagálnátok erre?
Társkeresőn van egy lány aki tetszik, közel lakunk egymáshoz és úgy tűnik van sok közös vonásunk de nem tudok ráírni mivel szar fizetős oldalról van szó.
Viszont megtaláltam facebookos is azon gondolkodom lenne értelme ráírni? Vagy esetleg rosszul reagálná le hogy kinyomoztam a profilját?
Én speciel előfizetnék inkább 1 hónapra ha nem olyan drága (megjegyzem sok oldal felajánl 1-2 nap ingyen prémiumot ha le akarnád törölni magad).
Nekem a Facebook privát szféra, nem biztos, hogy örülnék ott egy üzenetnek, de nyilván ezt is embere válogatja.
Úgy vagyok fent egy társkeresőn, hogy havi 1200 forintot fizetek egyfajta tagdíjként. Ez olcsóbb, mint amennyibe egy darab beülős randevú kerül.
Nézek mindig más férfiakat, hogy randikon sokszor elbasznak sokezer forintot közös programokra, de arra nincs havi átlag egy ezresük-ezerötszázuk, hogy nőkre írjanak? Miért fáj társkeresőre költeni és miért nem fáj ugyanazt a pénzt egy randin elkölteni? Próbáld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!