Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mit reagálnátok erre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

A szitu. egyedül vagy, s csinálsz valamit vagy csak ülsz egy padon, Odamegyek, határozottan és mondanám:

Szia! Nagyon szimpatikusnak tűntél, ezért úgy gondoltam , ide jövök hozzád, mert szivesen megismernélek!

Tegyük fel, első ránézésre jó benyomást keltek, bejövök.

Hogyan reagálnátok erre ? mi lenne az első reakció, mit kérdeznétek tőlem ? Ill. Mit várnátok ?

F

2016. máj. 29. 18:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
67%
úgy taknyántenyerölném, hogy eleredne az orra vére
2016. máj. 29. 18:04
 2/20 anonim ***** válasza:
58%
Az lenne az első reakcióm, hogy élőben akarsz mindenképp ismerkedni, de túlságosan erőlteted. Én introvertált vagyok, úgyhogy nem örülnék, ráadásul az introvertált fiúk tetszenek.
2016. máj. 29. 18:07
 3/20 A kérdező kommentje:
2. Na és honnan tudod hogy én nem vagyok introverált épp ? :) Ebbe szerintem semmi erőltetett nincs. Ha az a kritérium részetekről hogy legyen magabiztos, Határozott. de ez nem azt jelenti hogy bunkó is lennék. Na meg Férfi kell hogy kezdeményezzen mert ez is elvárás.
2016. máj. 29. 18:10
 4/20 anonim ***** válasza:

:)

Visszautasítanálak, de csak mert van párom.

Ha mindezt nem erőltetve, bemagolt szövegként darálod el levegőért kapkodva, (és a dekoltázsomat bámulva hiteltelenné téve az egészet :P) akkor szerintem semmi gond nincs vele.

Aki ilyen udvarias/normális, azzal én is az vagyok. :)

2016. máj. 29. 18:17
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

De ez pontosan az, erőltetett. Amikor csak azért mész oda valakihez, mert "szimpatikus és meg akarod ismerni" az erőltetett. Nem is tudom hogy lehet így felszabadultan beszélgetni. Felmondom neki az önéletrajzom, hogy megismerhessen?

A spontán ismerkedés iskolában, szomszédban, baráti társaságban, munkahelyen, olyan helyen ahol közös érdeklődésetek van stb, amikor valami más okból találkoztok és mellékesen még egymást is megismeritek, na az nem erőltetett, szerintem az a jó főleg egy introvertált embernek. Amúgy meg nem szoktam csak úgy dologtalanul üldögélni, ha kimegyek általában valami dolgom van, azt meg szeretem olyan gyorsan elintézni ahogy lehet.

2016. máj. 29. 18:21
 6/20 anonim ***** válasza:
Az utolso valaszoloval egyetertek. En is nemet mondanek, mert a szimpatia csak a kulsobol jon le neked. Helyette probalj beszelgetest kezdemenyezni (pl. Konyvet olvas, kerdezd meg, hogy mit olvas, mert olyan elmelyulten olvas, es te is szeretsz olvasni.,.) Ebbol elindul egy beszelgetes, ahol megkerdezheted nehany perc utan, hogy nem folytatjatok-e egy kave mellett. Ha esetleg neked nem lesz a beszelgetes alapjan szimpatikus a lany, akkor konnyen rovidre zarhatod a dolgot.
2016. máj. 29. 18:25
 7/20 anonim ***** válasza:
Elkuldenem. Jartam mar igy es iszonyatosan eroltetett volt.
2016. máj. 29. 18:44
 8/20 anonim ***** válasza:

Hát de mi alapján fogod a lányokat kiválasztani?

Nem a stílusod erőltetett, de nyilván nagyon szeretnél egy barátnőt, vagy kalandot.:-) Ez nem lenne túl szimpi nekem.

2016. máj. 29. 18:54
 9/20 A kérdező kommentje:

Igen, ki nyilvánítom őszintén, hogy külsőre szimpatikus és ezért IS mentem oda. Mivel van egy izlésem, emberi természetből kifolyólag, bár tudom ez hidegen hagyna benneteket. De itt most nem arra kell gondolni hogy a legalul öltözöttebb lányok jönnek be.

hmm úgy tudtam, hogy a külsőtökre, kinézetet szeretitek magatokon, hogy megnyerők legyetek másoknak is, de akkor ezek szerint nem.

Ilyenkor nem gondoltok arra, akit elhajtotok, hogy attól még lehet értékes ember az illető ? Na és mi van abban az esetben, ha előtte nézitek, szemeztek vele ? vagy az is csak a véletlen műve ?

2016. máj. 29. 18:56
 10/20 anonim ***** válasza:

8 kérdéssel ez alatt meg mindenki azt mondta, amikor nem ennyire konkrétan volt feltéve a kérdés, h menyire örülnének neki ha normálisan az utcán leszólítana valaki, a számotokat is simán megadnátok...

Találjátok már ki mit akartok!!!!!!!

Valaki írta hogy ha olvasna, és megkérdeznék tőle, mit olvas, akkor biztosan szívesen beszélgetésbe elegyedne az illetővel. 5 kérdés múlva ha megkérdezi valaki: ülsz a padon és odajön hozzád egy szimpatikus srác, akkor mit csinálsz? Erre meg majd azok a válaszok fognak jönni, hogy képentörlöm a könyvvel, megmutatom neki a borítót, hogy olvassa le róla, vagy szimplán közlitek vele, húzzon el, mert olvastok.

2016. máj. 29. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!