Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek bunkóság volt azt mondani egy csajnak, hogy "Jó a segged oszt tetszessz nekem", ti hogy reagálnátok?
Pofánröhögném. Mint ahogy ezt tettem akkor is, amikor azt mondták, olyan szép vagyok, mint egy új traktor.
Kb ugyanaz a szint
Az a gond az ilyen leszólításokkal, hogy akiktől hasonlót hallottam már, azok vagy részegek vagy egyéb okból csekély értelműek, és én azért eleve nem azon a szinten vagyok és nem olyan szintűek az ismerőseim, barátaim. Szóval egy ilyen szöveggel előálló emberről nem feltételezem azt, hogy jókat tudnánk beszélgetni.
Csak érdekességként, még évekkel ezelőtt történt, a Blaha Lujza téren vártam buszra, tél volt, és mászkált egy kisebbségi pasas az emberek között. Engem is megszólított, hogy mondjak egy költőt. Hát, hasamra csaptam, és mondtam, aki eszembe jutott, ő meg elkezdte az egyik versét szavalni. Aztán azt mondta, hogy tanár volt, de nem jól alakult az élete, hajléktalan lett. Nem tudom, mennyi igaz a meséből, de értelmes ember benyomását keltette mind a beszédstílusával, mind a tájékozottságával, mind a viselkedésével. Aztán nekem jött a buszom, azóta nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!