Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Hogy reagálnátok rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogy reagálnátok rá ha odamenne hozzátok ismerkedni egy utcaseprő munka közben?

Figyelt kérdés
Ma délutános vagyok.

2015. nov. 12. 13:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
62%

Leszopnám.

24L:*

2015. nov. 12. 13:23
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem merek odamenni lányokhoz ismerkedni.
2015. nov. 12. 13:24
 3/15 anonim ***** válasza:
51%
Elhajtanám.
2015. nov. 12. 13:30
 4/15 anonim ***** válasza:
80%
Áááááh, nincs meg a beugró havi 200 ezres netto bevételd. el fognak hajtani.
2015. nov. 12. 13:34
 5/15 anonim ***** válasza:
17%
Hát...utcaseprő? Ennyire futotta? Szerintem pofákat vágva, szó nélkül otthagynám. Pedig nem vagyok gyökér...de ez már nálam is az alja kategória.
2015. nov. 12. 13:51
 6/15 A kérdező kommentje:
Akkor meg se próbálom...
2015. nov. 12. 13:56
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk mi lenne ha nem pont az utcaseprős szerkóban, seprűvel a kezedben mennél oda lányokhoz ismerkedni? Próbáld meg munkaidőn kívül...
2015. nov. 12. 14:02
 8/15 A kérdező kommentje:
#7: Akkor is elhajtanál, ha kiderülne, hogy utcaseprő vagyok. Igaz?
2015. nov. 12. 14:08
 9/15 anonim ***** válasza:

Véletlenül se próbálj meg változtatni az életeden..véletlenül se. Ha neked ez így jó, akkor hajrá.

De igen, a nagy többség el fog hajtani, mert nem erre vágyik. Magadat sem tudod eltartani, nemhogy akár karöltve a pároddal együtt családot alapítani. És most nem azt mondtam, hogy el kell tartanod más embereket, de magadat sem vagy képes önállóan, egyedül.

Az emberek nem erre vágynak. Ez van. Lehet ettől valaki felszínes, de a férfiak sem egy tudatlan, ostoba, wc-pucoló lányt kívánnak maguk mellé.

Jöhetsz azzal, hogy márpedig te művelt, magadra igényes ember vagy, de akkor fiatalon (lányok megszólítás?!) nem ott tartanál, hogy utcaseprő vagy. Ez a szomorú valóság.

Az emberek alapvetően törekvőek, küzdenek a céljaikért, vágyaikért..jobb életre vágynak. Tanulnak. Dolgoznak. És most nem arról beszélek, hogy minimum 8 diploma mindenkinek.

2015. nov. 12. 14:22
 10/15 A kérdező kommentje:
#9: Angliába vagyok utcaseprő és a fizetésem magasabb mint itt az átlagbér.
2015. nov. 12. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!