Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hihetetlen! A barátom lassan 25éves fejjel folyton egy nyomorult játék előtt ül. Semmi más nem tölti ki a napját csak a munka és a játék! Ti hogy reagálnátok ezt le?
Szia!
Hát nem szívesen írom le, de tanácsot vársz:)
Ha a beszélgetés megvolt, és közölte, hogy gyerekes vagy, akkor hagyd ott a fenébe.
Nem tudom hány éves vagy, de ne vesztegess 1 nappal sem többet az életedből egy olyanra, akinek a sz.aros játék az első, nem pedig Te.
Ja és ne felejtsd el közölni vele, hogy ha ezt folytatja, akkor nem csak te fogsz "gyerekesen" viselkedni, ahogy ő nevezi, hanem minden épelméjű nő otthagyja.
*háromnegyed év volt és.
Elnézést.
Ha elalszik töröld le a játékát és az összes mentett állást.Ha ezután újrakezdi a játékot az elejétől hagyd el. Nem érdekled őt csak egy lyuk vagy neki(bocs) akit időnként meg lehet tömni.
Nekem is vagy egy ilyen haverom, jóképű, kedves gyerek de ha a gép és a csaj között kell választania akkor a gép az első. Lassan 30 éves 8 általánosa van és még az anyjával lakik.:( Kár érte de nem hiszem, hogy meg fog valaha is változni.
Internetes játékot hiába töröl nem vesznek el a mentések és csak a konfliktus lesz ebből is. Ha nem te vagy neki az első akkor felejtsd el ez tapasztalat nálunk szinte ugyanez volt de én 4 évet pazaroltam el. Teljesen jogos amire vágysz és még semmiről nem vagy lemaradva.
21/N
Azért szerintem ne töröld a játékot és főleg a mentéseket. Abból semmi jó nem fog kisülni, sőt... :S
Hogy sikerült egyáltalán egymásra találnotok? Ha soha nem mozdul ki? :) Milyen volt az elején?
Eléggé játékfüggő a barátod. Nehéz megváltoztatni, kb. mintha heroinfüggő volna.
Ha ennyire elhanyagol, akkor tényleg nincs sok értelme együtt lenni, mert csak arra kellesz neki kb. Neked meg ez gondolom nem állapot.
De amint írtad, ő már a játék mellett döntött...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!